Başkan Şerifoğulları, kitap dostlarıyla buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde 8 Ekim tarihinde açılan Ulusal Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığlıların yoğun ilgisiyle devam eden Ulusal Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek kitap dostlarıyla buluştu.

Başkan Şerifoğulları, kitap dostlarıyla buluştu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI TEK TEK STANTLARI GEZDİ

Pandemi nedeniyle verilen aradan dolayı vatandaşların büyük bir özlemle beklediği Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, ziyaretçi akınına uğruyor. Fuar alanını ziyaret eden Başkan Şahin Şerifoğulları, tek tek stantları gezerek hem konuklarla hem de okuyucularıyla buluşan şair ve yazarlar ile bol bol sohbet etti.  
Fuara gösterilen ilgiden çok mutlu olduklarını ifade eden yayınevi temsilcileri, şehre kazandırılan fuar alanının da konforlu yapısıyla kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ettiler. 

Başkan Şerifoğulları, kitap dostlarıyla buluştu

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA YOĞUN İLGİ

Açıldığı günden itibaren Elazığlıların akın akın ziyaret ettiği Kitap Fuarı, özellikle çocuklardan büyük ilgi görüyor. Kitapların büyülü dünyasında dolaşan çocuklar, fuar alanını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları’na yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarla yakından ilgilenen, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Şerifoğulları, miniklere kitap çeki hediye etti.
Elazığ’ın binlerce yıllık tarih, kültür ve sanatıyla önemli bir medeniyet merkezi olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Kitap Fuarı'mız şehrimizin kültür-sanat hayatı açısından çok kıymetli bir organizasyondur. Hemşehrilerimizin Kitap Fuarı'na gösterdiği ilgi bizler açısından son derece büyük bir mutluluk kaynağıdır. Güçlü bir medeniyetin varisi çocuklarımızın kitaplara olan ilgisi ise bizim için apayrı bir övünç kaynağıdır. Geleceğe olan inancımızın sembolü çocuklarımızın kitaplarla olan dostluğuyla gurur duyuyorum. Okuyan, araştıran, bilinçli, mazisini tanıyan, geleceğine sahip çıkan nesillerle daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz.” dedi.

Türk Edebiyatı`nın önemli isimlerinden Şeyhülmuharririn Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Kitap Fuarı, değerli kalemlerin imza ve söyleşi programlarıyla 16 Ekim tarihine kadar Elazığlıları ağırlamaya devam edecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN