Başkan Karlıdağ: Sanayi Sitesinin yapımına acil başlanılmalı 

Yaşanılan depremle birlikte esnafın mağdur olduğunu ifade eden Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cebrail Karlıdağ, sanayi sitesi için belirlenen yerin bakanlıktan onayının beklendiğini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cebrail Karlıdağ, yaşanılan depremde sanayi sitesi esnafının da etkilendiğini söyledi. 

KARLIDAĞ: ESNAFIMIZ PERİŞAN VE MAĞDUR 

Başkan Karlıdağ, ağır hasarlı apartmanların altında hizmet veren esnafın dükkan bulamadığını, var olan dükkanların ise fahiş fiyatlarla kiraya verildiğini söyledi. Karlıdağ, “Sanayinin depremden dolayı bazı dükkanları var apartmanların altı boşaldı. Dükkan bulamıyorlar. Yetkililerden biran önce sanayi sitesine bizi kavuşturmalarını istiyoruz. Sanayi sitesi istiyoruz yetkililerden. İlgilenseler çok iyi olacak. Mağdur olan bir çok esnafımız var. Dükkan bulamıyorlar. Dükkan kiraları yine öyle. 20 liraya veren şimdi 50 lira – 100 lira istiyor. Esnafımız perişan ve mağdur. Biran önce biz yetkililerden sanayi sitesinin temelinin atılmasını istiyoruz” dedi. Başkan Karlıdağ, Malatya Yolu Ancuz Köyü’nde mera vasfının yitirmiş alanda sanayi sitesi yapılması amacıyla bakanlıklardan onay beklenildiğini vurguladı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN