Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve genel sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Yönetim kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerine katıldılar. 

Başkan Dumandağ, Oda-Borsa seminerine katıldı 

Türkiye Odalar Borsalar Birliği İkiz Kulelerde düzenlenen Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek konuşmacı olarak katıldı. Oda-Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerinde ilimiz ve bölge hayvancılığı ile tarım sektörleri hakkında sorular yönelten Başkan Dumandağ, ‘’Hayvancılık ve Tarım birçok bölge ekonomisinin temel taşlarını oluşturduğundan, bu sektörlerdeki gelişmeler ve sorunlar üzerine yapılan tartışmalar değerlidir. Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in konuşmacı olarak katılması da bu seminerin önemini artırıyor. Toplantıya katılan Elâzığ Ticaret Borsası Yönetimimizin sektörlerinde gelişmesi ve sürdürülebilirliği artırmak amacı ile bu tür bilgilendirme ve istişare toplantıları oldukça faydalıdır. Bu tür etkinlikler, sektör temsilcilerinin bir araya gelerek sektörün genel durumu, sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişi yapmalarını sağlar. Bu da sektörlerin daha sağlıklı ve güçlü bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunur" dedi. 

Ankara programına çerçevesinde bir dizi ziyaret programı da gerçekleştiren Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Meclis Başkanı Aydın Torgut,  AK Parti MKYK Üyesi/Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti MKYK Üyesi/ AK Parti Siyasi ve Hukuk işleri Başkan Yardımcısı Ömer Serdar ve AK Parti MKYK Üyesi 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert’i ziyaret ettiler.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN