Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. olağan kongresi yapıldı. Kongreye partinin Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan da katılım sağladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, il, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

ÖZDEMİR: SAADET DOLU GÜNLERİN YENİDEN GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

“Saadet dolu günlerinin yeniden gelmesi için çalışıyoruz.” diyen Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, “Erbakan hocamızın ‘buz üzerinde ekmek arabasının arkasından yalın ayakla koşan kız çocuğunu’ anlatırken sadece bu kıza değil bütün mazlumlara ağlıyordu. Saadet Partisi olarak baharın yeniden gelmesi, insanların yüzünün yeniden gülmesi, refah ve bolluk için saadet dolu günlerin yeniden gelmesi için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle kongremizin hayırlı olmasını temenni eder, delege kardeşlerimi saygıyla selamlarım” ifadelerini kullandı. 

KILIÇ: HERHANGİ BİR HAKSIZLIĞA ASLA GÖZ YUMMAYIZ 

Saadet Partisi İl Sorumlusu ve divan başkanı Av. Bekir Kılıç, “Biz en güçlü partiyiz. Güçten sayısal çoğunluk anlamayın. Yani siz Nuh olun, Nuh’un efrattı olun da dağ başında gemi inşa edin. Rabbim dilerse öyle diyordu hocamız ‘suları ayaklarımıza getirir’ biz Saadet kadroları olarak, milli görüş kadroları olarak herhangi bir haksızlığa asla göz yummayız, yumamayız” şeklinde konuştu. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

Parti tarafından yapılan çalışmaların paylaşıldığını ve fikir birliğinin önem taşıdığını ifade eden Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Elazığ il başkanlığımızın çalışmalarını her daim gruplarda, medyada paylaşıyoruz. Hepiniz yakinen takip ediyorsunuz. Bu noktada söz ve fikir birliğinin, eylem birliğinin olması; hayati önem arz ediyor. Bundan dolayıdır ki tüm teşkilat mensuplarımızın, il başkanlığımızın izlemiş olduğu, projeleri, stratejileri de izlemesi çok büyük bir önem arz ediyor. Sonuç odaklı ilerlememiz gerekiyor. Evet toplanıyoruz, toplandık, dağıldık, toplandık da Erbakan hocamızın ifadesiyle ‘toplandın da ne yaptın, ne sonuç elde ettin’ bunlar çok önemli. Biz bu şekilde çalışırsak inşallah başarıyı elde ederiz ve Elazığ’ımızda Saadet Parti’mizi inşallah Allah’ın izni ve inayetiyle biz birinci parti yapacağız” dedi. 

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi 

BOZAN: GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İSTİYORUZ 

Sorunların başında işsizlik ve hayvancılığın geldiğini belirten Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fesih Bozan, “Hizmet sektöründe ‘yol yaptık, köprü yaptık, havalimanı yaptık…’ bunlar elbette hayatı kolaylaştıran hizmetlerdir. Bunu taktir ediyoruz yapılması gerekir. Ama ne zaman* paramız olduğu zaman. Borç alarak değil. Kalkıp da bir insan borç alarak araba alırsa, evine dekor yaparsa yarın perişan olur. Ondan dolayı bizim temel prensibimiz nedir? Bağımsız bir ülke olabilmemiz için ‘borç, faiz ve dışa bağımlılıktan’ kurtulmamız gerekir. Müreffeh bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye istiyoruz, öncü bir Türkiye istiyoruz. Eğer siz ekonomik anlamda güçlü olmazsanız; emir alırsınız. Para alan; emir alır. Dolayısıyla bizim Saadet Partisi’nin böyle bir vizyonu var” diye ifade etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN