Başkan Alan: Standımız doldu taştı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO Standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti. 

BAŞKAN ALAN: FAALİYETLERİMİZİ, ELAZIĞ İŞ DÜNYASI İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ KENDİLERİNE AKTARDIK 

Doğru yolda ilerlediğimizi yeniden idrak ettik diye Başkan Alan, “Bizler Elazığ TSO Ailesi olarak Yenikapı’ya çok güçlü gittik. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası; Yönetim Kurulu, Meclisi ve profesyonelleriyle Yenikapı’da 4 gün boyunca hemşehrileriyle buluştu. Faaliyetlerimizi, Elazığ İş Dünyası için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve projeleri kendilerine aktardık. İstanbul’da ikamet eden güçlü iş insanlarımız ile Elazığ’daki yatırım avantajlarımızdan bahsettik. Ayrıca, ne iş insanı, ne de odamız üyesi olan, Elazığ’lı kimliğiyle standımıza gelip Elazığ için çabalarımızı takdir ederek, teşekkürlerini ileten hemşehrilerim bizlere doğru yolda olduğumuzu tekrar idrak ettirdi. Bütün varlığımızla Elazığ’ımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN