Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, siyasi partileri ziyaret etti.  Ziyaretinde Elazığ'daki siyasi rekabetin yanı sıra birlik ve dayanışmanın da önemini vurgulayan Abdullah Akın, AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti'yle görüşmeler gerçekleştirerek 'Kardeşlik' mesajı verdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Akın, ziyaretler sırasında partiler arasındaki işbirliği ve diyalogun önemini vurguladı. Siyasi rekabetin yanı sıra, ortak sorunların çözümü için bir araya gelmenin toplumun genel huzur ve saadetine katkıyı en üst düzeye ulaştıracağını belirtti.

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti 

Başkan Abdullah Akın’ın yaptıkları ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Elazığ, siyasi çeşitliliğin ve zengin kültürel dokunun buluşma noktasıdır. Bugün, bu güzel şehirde yaşayan vatandaşlarımıza önemli bir mesaj iletmek amacıyla buradayız. Saadet Partisi olarak, Elazığ'da bulunan diğer siyasi partileri ziyaret etme kararı aldık. 

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti 

Bu ziyaretlerimizin niyeti, politik farklılıklarımıza rağmen birbirimize olan saygı ve dayanışmayı vurgulamaktır. AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti ile yaptığımız görüşmelerde, politik görüşlerimiz farklılık gösterse de, asıl vurgulamak istediğimiz şey, birlikte yaşadığımız toplumun huzur ve saadetidir. Diğer taraftan farklı fikirlerimizi masaya yatırmak, çeşitli sorunlara ortak çözümler aramak ve en önemlisi, bir arada yaşadığımız gerçeğini unutmamaktır.

Başkan Akın siyasi partileri ziyaret etti 

Bu ziyaretlerimiz, siyasi partiler arasında bir kardeşlik mesajını iletmek için bir adım atmanın ötesinde, toplumumuzun tamamını kucaklamaya yönelik bir taahhüttür. Sonuç olarak, farklılıklarımıza rağmen bir arada olma irademizi vurgulamak istiyoruz. Bu vesileyle ziyaretimizde partilerimizin gösterdikleri ilgi, alaka ve hüsnü kabullerinden dolayı tüm siyasi Partilerin Muhterem İl Başkanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN