Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ ile yönetim kurulu üyeleri Karakoçan ve Kovancılar ilçelerini ziyaret etti. Şehrin en büyük ilçelerinden olan Karakoçan ve Kovancılar'da temaslarda bulunan Başkan Adayı Şekerdağ'a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

ETSO Başkan Adayı Şekerdağ ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba’ya bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Şekerdağ ve ekibi, Başkan Akbaba’ya çalışmalarında kolaylıklar dileyerek belediye hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi

AKBABA’DAN ŞEKERDAĞ VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR
Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Başkan Adayı Ali Şekerdağ ile yönetim kurulu üyelerine böylesi nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi

ŞEKERDAĞ: ELAZIĞ KAZANACAK
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, şehrin ali menfaatleri söz konusu olunca 7/24 esaslı çalışacaklarının sözünü vererek amaçlarının, bir dönem ticaretin kalbinin attığı şehri yeniden eski günlerine taşımak olduğunu kaydetti. Esnafın sesine kulak vereceklerini, her fırsatta kendileriyle istişarelerde bulunacaklarını belirten Şekerdağ, Karakoçan esnafının Elazığ’a katma değerinin yüksek olduğunu sözlerine ekledi.
Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi 

KARAKOÇAN ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ
Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Karakoçan esnafıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Esnafın Şekerdağ’a olan ilgisi dikkatlerden kaçmazken, her ayrı durakta farklı bir heyecan yaşandı. Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de birliktelik vurgusu yapılırken, Başkan Adayı Şekerdağ’a Karakoçanlılar yoğun ilgi gösterdi.
 
KARAKOÇAN ESNAF ODALARI İLE ŞOFÖRLER ODASI’NA ZİYARET
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ’ın temaslarının bir sonraki durağı Karakoçan Esnaf Odaları Birliği oldu. Başkan Hayrettin Bal ile bir araya gelen Şekerdağ, şehri bir bütün olarak ele aldıklarını, ilçe ve belde ayrımı yapmaksızın Elazığ’a katkı sunan herkesi önemsediklerinin altını çizdi.
Başkan Adayı Şekerdağ, daha sonra Karakoçan Şoförler Oda Başkanı Abdulaziz Akdeniz’le bir araya gelerek, şoför esnafının sıkıntılarını dinledi. Akdeniz, ziyareti dolayısıyla başkan adayı Şekerdağ’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi

ETSO BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, KOVANCILAR’DA
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ ile yönetim kurulu üyeleri Karakoçan’daki temaslarının ardından Kovancılar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler. KİAD Başkanı Mehmet Hanifi Bekirgil ile bir araya gelen Şekerdağ, birliktelik ruhunun hakim olması adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydetti.
KİAD Başkanı Bekirgil ise Organize Sanayi Bölgesi’nin ilçeye kazandırılması için ETSO’nun girişimlerde bulunmasını talep etti. Yurt dışındaki potansiyelin de bir an önce üzerinde durulmasının önemine değinen Bekirgil, bu sayede ticari hacmin daha çok zenginleşeceğine dikkat çekti.
 Başkan Adayı Şekerdağ'a Karakoçan ve Kovancılar'da yoğun ilgi

ŞEKERDAĞ: YÖNETİM KURULUMUZ MARKA İSİMLERDEN OLUŞUYOR
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, yönetim kurulunda yer alan isimlerin tamamının marka kişilerden oluştuğuna dikkat çekerek, her bir grupta yer alan üyelerin bu şehrin gelişimine çaba gösterecek kişiler olduğuna vurgu yaptı. Şekerdağ, oy verecek herkesin bu durumu göz önünde bulundurarak gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
Başkan adayı Şekerdağ açıklamasında, ticari alanlar oluşturarak markalaşmanın da kaçınılmaz olduğunu söyledi ve bu markaların pazarda yerini almasının önemine değindi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN