Başkan Adayı Duran'a sanayi esnafından yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran, Sanayi Sitesi’nde bulunan işletmeleri ziyaret ederek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Adayı Duran'a sanayi esnafından yoğun ilgi

Halk odaklı saha siyasetinin en güzel örneğini üstlendiği tüm görevlerde sergileyen Başkan Duran, 2024 seçimleri için de en etkili çalışan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılasan Başkan Adayı Duran, burada kendisine iletilen tüm talep ve sorunları dinleyerek notlar aldı. 

Başkan Adayı Duran'a sanayi esnafından yoğun ilgi

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Ziyaret ve temasları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Duran: “2024 yılında gerçekleştirilecek olan seçimler nedeniyle başlattığımız saha çalışmalarımız kapsamında bugün Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde karşılaştığımız bu teveccüh ve ilgi bizleri daha çok motive ediyor. Biz çalışmaya yeni başlamadık. Saha da esnaf da vatandaş da bunu çok iyi biliyor. Emin adımlarla, halkımızın bize olan güveniyle halk belediyeciliğine doğru ilerliyoruz. Elazığ’ı halk belediyeciliğiyle kavuşturmak için gün sayıyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN