Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilik

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Türk Ocakları Elazığ Şubesini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yoğun bir katılım ile karşılanan MHP Adayı Murat Aygen, duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra “Birlikte yönetim modelini her aday dile getiriyor ama seçim sonrası bunu uygulayan yok, biz bu modeli uygulamaya kararlıyız.
Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilikElâzığ’ın kurtuluşu ve gelişimi için reçetemiz hazır, Bilimsel desteklerimiz, Ar-ge desteklerimiz kesintisiz şekilde 5 yıl boyunca devam edecektir çünkü akıllı kent, Ahlaklı Kent hedeflerimize ulaşabilmemiz için desteklerimizi yoğun şekilde sunabilmeliyiz bu şehrin insanına.

Aygen: Hedefimiz, üretken belediyecilikKültürel dizayn gerekliliği elzem derecede önem arz etmektedir, Şehrimizin milliyetçi ve mukaddesatçı geleneğine göre güçlendirmek ve dizayn etmekte MHP belediyeciliğinin reçetesinde önemli bir madde olarak öne çıkmaktadır. Üretken belediyecilik hedefimiz şehrin her alanında, her dokusunda, her bireyinde vücut bulacaktır.” İfadelerini kullandı.

Elazığ Türk Ocakları Şube Başkanı Yavuz Haykır ise yaptığı açıklama da “Projeler Elazığ’ın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydedir, şehrin sorunlarının tespiti ve çözümleri noktasında geliştirdikleri projeleri için Doç. Dr. Murat Aygen ve MHP İl Başkanlığı’na teşekkür eder başarılar dileriz. Bizleri ziyaret etmesi, bizleri dinlemesi ve projeler bağlamında bizlere yapmış oldukları sunumdan dolayı oldukça memnun olduğumuzu da belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN