Ateş'ten, 2. büyük kongreye davet

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresini 6 Kasım pazar günü gerçekleştirecek. 81 ilde il başkanları kongreye yönelik yaptıkları açıklamada kongreye herkesi davet etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi, “Yeniden Refah Ve Yeniden Erbakan”  mottosuyla 2. büyük kongreye hazırlanıyor. 2. Olağan Büyük Kongresi'ni 6 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş yaptığı açıklamada; kongreye rekor bir katılım beklediklerini söyleyerek: “Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremizde 60 binin üzerinde katılımla yeni bir rekora imza atacağımıza inancımız tamdır. Pazar günü Ankara’nın en büyük spor salonunda Yeniden Refah ve Yeniden Erbakan mottosuyla gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremiz ile beraber 2023 yılında seçimlerin startını vermiş olacağız” dedi.

Ömer Ateş, açıklamasında ayrıca Hem İktidarı hem de altılı masayı eleştirdi.

Başkan Ateş: “Borçla, krediyle, sıcak parayla, saf anlaşmalarıyla kalkınma mı olur? bakınız faizle mücadele ettiğini söyleyen iktidar 20 yılda faiz lobilerine 520 milyar dolar ödedi. Türkiye’de büyük bir iktidar boşluğu olduğu kadar büyük bir muhalefet boşluğu olduğu da sıkça gündeme getirilmektedir. Bu kanaatin yaygınlaşmasının en büyük sebebi 6’lı masa denilen tuhaf yapının arz ettiği aciziyet görüntüsüdür. Bunlardan millete fayda gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz.” Dedi.
Ateş İktidara gelmeleri halinde yapacakları çalışmalar ile ilgili konuşurken, gerçekleştirecekleri kongreye herkesi davet etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN