Arıcak ve Alacakaya'ya 79 deprem konutu yapılacak 

'Kırsal alanlarda deprem iyileştirme ve yeniden yapım projesi (kadiyap) kapsamında Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde yapılacak 79 adet kırsal deprem konutunun yapım işi ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, “Kırsal Alanlarda Deprem İyileştirme ve Yeniden Yapım Projesi" (KADİYAP) kapsamında, Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde 5 mahallede olmak üzere toplamda 9 bin 500,00 m² kapalı alana 79 Adet Kırsal Deprem Konutu yapılacak.  Konutların Yapım İşi İhalesi Resmi Gazetede yayımlandı. 

Konuyla ilgili AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım tarafından yapılan ortak paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Kırsal Alanlarda Deprem İyileştirme ve Yeniden Yapım Projesi" (KADİYAP) kapsamında, Arıcak ve Alacakaya İlçelerimizde 5 Mahallede olmak üzere toplamda 9.500,00 m² kapalı alana inşa edilecek 79 Adet Kırsal Deprem Konutu Yapım İşi İhalesi Resmi Gazetede yayımlandı. Aziz Şehrimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN