AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları düzenlendi 

AK Parti İl Teşkilatı Palu, Kovancılar'da ilçe danışma meclisi toplantıları düzenledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti İlçelerde Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirdi. İlk toplantı Palu İlçesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Milletvekili Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, ilçe yönetimi katıldı. 

ERGİNÖZ: DEVLETİMİZ ÇOK GÜÇLÜ 

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Haspi Erginöz, “İstanbul’da meydana gelen patlama sonrasında biz şunu çok net gördük ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti gerçekten güçlü bir devlet ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde artık yapılan operasyonların faillerini yakalamak bizim için, Türkiye için çok kolay olmuş bir durumda. Nitekim faillerinden bir tanesi Suriye Azez kentinde yakalandı. Bu da artık devletimizin ne kadar güçlü olduğunun en büyük göstergesi” ifadelerini kullandı. 

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım da, “Bize ne yaparsanız yapın 2023 seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun eline bırakmayın. Katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

TÜVER: YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİ OLUŞTURDUK 

Toplantıya katılan AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Elhamdülillah yönetim kurulu üyelerimizi oluşturduk, başkan yardımcılarımızı tayin ettik ve sahada aktif bir şekilde çalışmaya başladık inşallah. Kıymetli katılımcılar; AK Parti’yi diğer partilerden ayıran en temel özellik dava şuuruyla harmanlanmış, kardeşlik hukukuyla ülkesine ve milletine hizmet edinmeyi ilke edinmiş kadrolardan oluşmasıdır” dedi. 

YILDIRIM: ÇOK ÖNEMLİ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Hepsinden daha önemlisi çok önemli bir teşkilatımız var. Gerek ana kademe, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları, ilçelerimizin ve beldelerimizin teşkilatları. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılarınız, problemleriniz olur. Aile içindedir bunlar, olacak şeylerdir bunlar. Dolayısıyla biz bunları düzelterek yolumuza devam ederek bugüne kadar geldik. Teşkilatlar bayrak değişimiyle kendilerini yenilerler. Bu bayrak değişimi bir önceki hangi kademede olursa olsun, hangi görevde olursa olsun bir kardeşimizin, bir arkadaşımızın, bir yoldaşımızın bayrağı bir sonrakine devretmesidir. Burada çok önemli bir husus ortaya çıkıyor. Bayrağı devrederken ve bayrağı devralırken bir önceki kardeşimiz kimse kendisinden önce makamı temsil eden kimse kendisi geldiğinde ben bunun üzerine daha ne koyabilirimi düşünmek zorundadır” diye ifade etti. 

BULUT: AMA ARTIK SEÇİM SATTI MAHALLİNE GİRDİK 

2023 seçimlerine değinen AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Aslında hepiniz biliyorsunuz. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. İnsanların kader anının olduğu gibi ülkelerin de kader anının olduğu dönemler yaşanıyor. İşte böyle bir dönemdeyiz. 2023 sadece siyasi partilerin sandıkta yarıştığı bir seçim olmayacak aynı zamanda bu ülkenin kaderinin de oylandığı masaya yatırıldığı bir seçim olacak. Bundan dolayıdır ki çok kıymetli dostlar; artık bu saatten sonra bu bilinçle bu şuurla hareket etmek zorundayız. Bugüne kadar geldiğimiz bütün danışma meclisi toplantılarında, diğer toplantılarda, muhtarlarımızla yapmış olduğumuz toplantılarda hep ili ve ilçenin ihtiyaçları ile alakalı konuştuk. Ama artık seçim sattı mahalline girdik. Artık vaktin vacibi başka” şeklinde ifade etti.

KOVANCILAR İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI 

Daha sonra Kovancılar İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ev sahipliğini yapan AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, “Bizler en alttan en yukarıya kadar bütün vatandaşlarımızın birinci ve öncelikli taleplerini kendi taleplerimiz görerek yerelde de mücadelesini vererek bizi aşan konularda da il başkanımız, milletvekillerimiz üzerinden genel anlamda da vatandaşlarımızın hep yanında olduk. Bizler önce bir olmak zorundayız, beraber olmak zorundayız. Bu bağlamda da bunu büyük anlamda aştık” ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, “2023 gerçekten çok zorlu ve sıkıntılı bir seçim. Bu seçimi büyük bir gayretle birlik olarak beraber olarak atlatmamız gerekiyor. 2015 yılında, 2016 yılında, 2017 yılında, 2018 yılında gerçekten AK Parti kadrolarında yol yürümek, AK Parti kadrolarının arkasında durmak belki biraz daha iyiydi, biraz daha güzeldi, belki biraz daha kolaydı. Ama 2023’e giderken çok kıymetli liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından yürümenin çok zor olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu. 

Kendisini 19’uncu asrın siyasetçisi olarak tanımayan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “FETÖ’ye bakıyorsunuz ordusuyla o gün ki devletin içindeki zinde güçleriyle NATO’nun, Gladyo’nun, kontur gerillanın yardımıyla, desteğiyle özellikle onların kurdurduğu bir örgüt PKK. FETÖ’de öyle; cinayet örgütü. 15 Temmuz’da bunu açık bir şekilde ortaya koydular. Bu örgütlere baktığınız zaman birine bir görev verilmiş FETÖ’ye fakir fukara Müslüman çocuklarını dershanelerde ortaokuldan liseden alıp üniversitede de yetiştirmek suretiyle devletin içerisindeki devlet birimlerinde görev vermek suretiyle illegal yolla soruları çalarak her yol Ankara öyle diyelim bu anlayışla bütün devleti yapılandırdılar kendilerine göre. Ve bir yerde devleti ele geçirmek istediler. Ama karşısında 17-25 Aralık’tan sonra bir tavır görünce MİT olayında MİT başkanının ifadeye çağrılma hadisesinde Cumhurbaşkanımız müsaade etmeyince, tavır koyunca anladılar papuç bağlı. Amerika’da vites değiştirdi. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi hareket emri verdi ve gece Allah’a şükür milletimiz silahsız göğsünü gerdi tankların topların karşısında. O gün Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıya milletimizin o yiğitçe duruşu sayesinde bunlar emellerine, hedeflerine ulaşamadılar” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN