AK Parti Elazığ Kadın Kollarından genişletilmiş toplantı

AK Parti Kadın Kolları tarafından genişletilmiş toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kadın kolları olarak Başkan Tüver'in başkanlığında 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar değerlendirilirken, yerel seçimler içinde yol haritası belirlendi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Kadın Kolları tarafından genişletilmiş toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kadın kolları olarak Başkan Tüver’in başkanlığında 1 yıl boyunca yapılan çalışmalar değerlendirilirken, yerel seçimler için de yol haritası belirlendi. Başkan Tüver, AK kadrolarla birlik ve beraberlik duygusu ile yola çıktıklarını ifade etti. 2023 genel seçimlerinde partilerini şehirde birinci parti olarak çıkarmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Tüver, 31 Mart yerel seçimlerinde de aynı özveriyle çalışacaklarını söyledi.   

AK Parti Elazığ Kadın Kollarından genişletilmiş toplantı

Başkan Tüver, “Üzerimizdeki yükün bilinciyle daha fazla neler yapabiliriz şuuruyla mücadele ettik 1 yıl boyunca. Asrın felaketini yaşadığımız süreçte bu çalışmalarımızı yaparken kendi ilimizdeki hizmetlerle beraber Malatya ve Adıyaman’a da hizmetlerimizi, yardım elimizi kardeşlik hukukuyla uzatmaya devam ettik. Esnaf, sanatkar, ticaretle uğraşan kadınlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek onlara Cumhurbaşkanımızın verdiği hibe ve destekleri anlatarak onların yanında olduk” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN