AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat oldu

Elazığ'da Orman Bölge Müdürü olarak başarılı çalışmalar yürüten Ziya Polat AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı oldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Elazığ’da Orman Bölge Müdürü olarak başarılı çalışmalar yürüten Ziya Polat AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı oldu.

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat 2013-2019 yılları arasında Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmıştı. Polat Elazığ’daki görevi döneminde önemli çalışmalara imza atmıştı.

ZİYA POLAT KİMDİR?

2013-2019 yılları arasında Orman Bölge Müdürü olarak görev yaptığı Elazığ’da başarılı çalışmalara da imza atan Ziya Polat; 1976 yılında Adıyaman’da doğdu. Kamu görevine sınıf öğretmeni olarak başladı. Orman İşletme Şefliği ve daha sonra da Çevre ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde Ağaçlandırma Şefliği, ORKÖY Şefliği ile Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ardından Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Haziran 2013'te Elâzığ’a Orman Bölge Müdürü olarak atandı ve Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Daire Başkanı kadrosuyla Elâzığ Bölge Müdürlüğü görevine 2019 yılına kadar devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN