Açıkkapı: Elazığ'a yönelik yatırımlar için temaslar sürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'a yönelik yatırımların artırılması için girişimleri sürdüreceklerini söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ile birlikte TBMM'deki çalışmaların yanı sıra bakanlıklarla temasları sürdürdüklerini söyleyen Açıkkapı, Hazine ve Maliye Bakanlığının bütçesinin görüşüldüğü Genel Kurul'a verilen arada basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. 

Açıkkapı, "Bütçe maratonunu yaraladık. Bu süreçte Bakanlarımız ve değerli bürokratlarımızla sık sık bir araya gelip, başta Elazığ'ımız olmak üzere bölgemizi konuştuk. Sağ olsunlar her bir bakanımız ve bürokratımızdan büyük ilgi ve alaka gördük. Tabi bugün mecliste Hazine ve Maliye Bakanlığının 2024 yılı bütçesini görüşüyoruz. Tabi Bakanımızda burada olunca, Elazığ'ımızı konuşmamak olmaz. Aziz şehrimize yönelik yatırımların artırılması taleplerini kendilerine ileteceğiz. Daha önce de hep vurguladığımız gibi; Cumhurbaşkanımızın Liderliğindeki Türkiye Yüzyılı için,  Güzel ülkemiz ve Elazığ’ımız için Elazığ'ımızın güzel insanları için var gücümüzle çalışacağız.  Bizleri kendilerine vekil tayin eden değerli Elazığlı hemşerilerimize layık olmak için gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN