Yüksel Ercan: Partimize büyük bir ilgi var

İYİ Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve İş İnsanı Yüksel Ercan saha çalışmalarına devam ettiklerini ve Elâzığ'da partilerine büyük bir ilgi olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2023 seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan İş İnsanı Yüksel Ercan, parti çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yüksel Ercan Elazığ’da saha çalışmalarına başladıklarını ve partilerine büyük ilgi olduğunu dile getirerek: “1.5 yıldır İYİ Parti’den aday adaylığımızı açıkladık ve çalışıyoruz. Vatandaşlardan da büyük bir teveccüh alıyoruz. Sahalara da indik, esnafımızı geziyoruz onlarda fikir ve düşüncelerini bize aktarıyorlar. Parti ile beraber vatandaşlarımıza özellikle bize bir teveccüh var. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Partiyle beraber il ve ilçe teşkilatıyla birlikte hareket ediyoruz, vatandaşlarımızın düşüncelerini alıyoruz” dedi.
 
Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Sahada vatandaşların kendilerine ilettikleri sorunları not aldıklarını dile getirirken iktidar olmaları halinde sorunları çözme için çalışacaklarını ifade etti.

Ercan: “Vatandaşların aktardıkları bilgileri not ediyoruz, inşallah iktidara geldiğimizde bu problemleri çözmenin gayreti içerisinde olacağız. Bizi izlemeye devam etsinler biz sahalara indik bundan sonra sahadayız inşallah daha iyi olacak” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN