YRP, Aday Adayları İle 3 Nisan'a kadar mülakat yapacak

Yeniden Refah Partisi, milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalarına başladı. Bu bağlamda milletvekili adaylığı için yüz yüze mülakatlar başladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi'nde milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında yüz yüze mülakatlar başladı.

Parti Genel Merkezinde Milletvekili aday adayları ile yüz yüze yapılan mülakatlar, 3 Nisan'a kadar yoğun bir şekilde devam edecek.

ADAY ADAYLARINDA LİYAKAT ESAS ALINACAK

14 Mayıs’taki seçimlerinde Cumhur İttifakı ile hareket etme kararı alan Yeniden Refah Partisi’nde, aday adaylığı için başvuru yapan 2 bin 497 milletvekili aday adayı için hafta içi yapılan temayül yoklamasının ardından, 1 Nisan Cumartesi itibariyle yüz yüze mülakatlar başladı.

Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 9 komisyon, milletvekili aday adayları ile mülakatlarda tabiri caizse ince eleyip sık dokuyacak ve aday belirlemede liyakat esas alınacak.

Son kararı Genel Başkan Erbakan başkanlığındaki komisyon verecek

3 Nisan'a kadar devam edeceği belirtilen mülakatlar sonrası hazırlanacak raporlar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığındaki üst komisyona iletilecek.

Çalışmalarına mülakatlar sonrası başlaması beklenen üst komisyonun ise kesin listeleri 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunması bekleniyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN