Yeniden Refah Partisi'nde bayramlaşma programı 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nda kurban bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.  

ATEŞ: VATANDAŞLARIMIZIN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM 

Bayramlaşma programında konuşan Yeniden Refah Partisi il Başkanı Ömer Ateş, kurban bayramının birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Ateş, “Birliğimize, bütünlüğümüze ve kardeşlik hukukumuza kastedenlerin en iyi cevabı bayramlarda birbirimizi sevmek, barışmak ve kucaklaşarak cevap vermeliyiz. Bayram sevincinin ve coşkusunun yılın her gününde yaşanması temennisiyle tüm hemşehrilerimin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyor huzur içinde nice bayramlar dileklerimle hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

TAN: RABBİM HAYIRLARA VESİLE KILDIRSIN 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan’da, kurban bayramını tebrik etti. Tan, “Bayram samimiyettir, paylaşmaktır her şeyden önce medeniyetimizin yeni bir yol haritası belirlemek adına yeni ufuklar belirleyen ve bu yönde istikamet çizdiren bir ruhun insan bedeninden topluma, toplumdan devlete, devletten büyük bir medeniye dönüşen bir ilkeye dönüştür. Rabbim hayırlara vesile kıldırsın” diye konuştu. 

AKMAN: TEŞKİLAT ÜYELERİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM 

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman, kurban bayramını kutlayarak yerel seçim vurgusu yaptı. Akman, “Teşkilat üyelerimizin ve sayın başkanımızın, milletvekili adaylarının bayramını ve bu vesileyle tüm Elazığ halkımızın bayramını kutlamak istiyoruz, mübarek olsun. Önümüzde bir yerel seçim var belediye seçimimiz. Biz hepimiz Elazığlıyız bizim milli görevimiz Elazığ Belediyesi’ni inşallah bu şuanda Kurban Bayramımız ikinci bayramımız 2024 Mart ayında en büyük bayramı gerçekleştireceğiz. Söz veriyor muyuz? İnşallah belediyeyi kazanacağız. Bugün Türkiye’deki yoksulluğu ortadan kaldırabilmek için hem yerel yönetimlerde hem genel seçimlerde genel hükümette iktidar olma gibi zorunluluğumuz vardır” şeklinde ifade etti. Öte yandan AK Parti İl Yönetimi Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret ederek kurban bayramını kutladı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN