Yeniden Refah Partisi il divan toplantısı yapıldı 

Elazığ'da Yeniden Refah Partisi İl Divan toplantısı yapıldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ’da Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere değinilirken; Elazığ için yapılması planlanan projeler paylaşıldı. Toplantıya İl Teşkilatı Ve Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi, Genel Başkan Danışmanı ve İl Hatibi Yahya Coşkun da katıldı. 

ATEŞ: 31 YEREL SEÇİMLERİNDE MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN SANCAĞI DALGALANACAK 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Parti Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Yazıkonak Beldesi ziyaretinde yaptığı konuşmaya değinerek, 31 Mart seçimlerinden Yeniden Refah Partisi’nin güçlü bir şekilde çıkacağını dile getirdi. Ateş, “Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan, Malatya, Bingöl programları çerçevesinde ilimizi de ziyaret ederek hünkar miğferliyi ile bir kez daha hasret giderdik. Sayın Genel Başkanımızın tüm açıklama ve konuşmalarında şunu bizzat gördük ki 31 yerel seçimlerinde tüm belediyeciliğin ülke yeniden milli görüş belediyeciliğinin sancağı dalgalanacak inşallah” dedi. 

Yeniden Refah Partisi il divan toplantısı yapıldı 

ATEŞ: ELAZIĞ İL MERKEZİ OLMAK ÜZERE TÜM İLÇE VE BELDE BELEDİYELERİNDE İDDİALIYIZ 

Ömer Ateş, yaptıkları saha ziyaretlerinde partilerine ciddi bir ilginin olduğunu gözlemlediklerini ifade etti. Ateş, “Sahayı geziyoruz, halkımızla ve esnaflarımızla görüşüyoruz bu çalışmalarda gördüğümüz şu ki halkımız sabırsızlıkla milli görüşü ve Yeniden Refah Partisi’nin bekliyor. Bu beklenti ve halkın özlemi bizlere daha bir sorumluluk yüklüyor. Bizler başta Elazığ il merkezi olmak üzere tüm ilçe ve belde belediyelerinde iddialıyız. Öylesine isimleri aday göstereceğiz ki birçok şey anlatmadan bile halkımız tam aradığımız isim diyerek adaylarımızı sahiplenecek ve desteğini sonuna kadar verecektir” dedi. 

Yeniden Refah Partisi il divan toplantısı yapıldı 

TAN: ELAZIĞ’DAKİ BELEDİYENİN SLOGANI ÜRETİM VE İSTİHDAM OLACAK 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Tan, Partilerinin Elazığ’daki Sloganının üretim ve İstihdam olacağını söylerken, Elazığ için önemli projelerinin olduğunu kaydetti. Tan, “Yeni dönemde milli görüşün 2024’ten yeniden Bismillah diyerek mahalli idarelerde varız diyerek bir yol haritası belirlerken Elazığ’daki belediyenin sloganı üretim ve istihdam olacaktır. Projelerimiz var hem de Elazığ’ın çehresinin muhasır seviyesini çok üste taşıyacak projelerimiz var. Elazığ’ı harabelikten kurtarmak adına projelerimiz hazır şimdiden bu müjdeyi müstakbel adayımız kim olursa onunla birlikte yürüyerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Muhterem Genel Başkanımız meydanda hitap etti Elazığ’ın makus talihini değiştirmek üzer projelerini haykırdı. Birinci projemiz Harput’ta yüksek teknoloji enstitüsü kurulması, ikinci projemiz Ferro Krom’un veya diğer maden işletme tesislerimizin ihracat yasağı koyacağız ve diyeceğiz ki yüksek teknolojiye dönüştürerek yüksek bir madde elde edeceksiniz ondan sonra ihracat serbestliği getireceksiniz” dedi. Konuşmaların ardından İl Divan Toplantısı Parti üyelerine plaket ve rozet taktimi ile sona erdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN