• Haberler
  • Yaşam
  • Vali Numan Hatipoğlu Mobil Mutfak Tırını İnceledi

Vali Numan Hatipoğlu Mobil Mutfak Tırını İnceledi

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, İl Özel İdaresi'nin yeni mobil mutfak tırını inceledi ve Genel Sekreter Cemil Yatkın'dan tırın özellikleri hakkında bilgi aldı.

Afet ve acil durumlar da vatandaşlara hizmet vermesi planlanan mobil mutfak tırı, sosyal devlet ilkesi doğrultusunda kullanıma sunulacak.

Vali Hatipoğlu yaptığı açıklamada : "Elazığ İl Özel İdaremiz olarak doğal afetlere daha hazırlıklı olmak amacıyla Tokat’ta da yaptığımız Mobil Mutfağı Elazığ ilimize de kazandırıyoruz.

6 Şubat depremi sırasında karşılaştığımız ihtiyaçlar hususunda ilimizi hazırlıklı hale getirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Allah ülkemizi her türlü afetten korusun diyoruz. Ancak en üst seviyede hazırlıklı olmanın gerektiği bilinci ile hareket ediyoruz." İfadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05426548467
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!