Türkiye Sakatlar Derneği üyeleri bir araya geldi 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya'nın ev sahipliğinde Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi, hafta sonunu bir arada geçirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi üyeleri bir araya gelerek, stres attı. Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, kendileri için önemli bir etkinlik olduğunu kaydetti. 

FIRAT: SIKINTILARIMIZI HER PLATFORMDA DİLE GETİRİYORUZ 

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, “ burada hem sohbet edip hem de sorunlarımızı dile getirdik. Başkanımıza teşekkür ediyoruz bu kahvaltıyı üyelerimize organize ettiği için. Güzel bir etkinlik oldu bizim için. Olması gereken bu çünkü sıkıntılarımızı her platformda dile getiriyoruz bugün de burada Sebahattin başkanımız bizleri dinledi” dedi. Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, davetlerine katılanlara teşekkür ederek, toplumda her bireyin birer engelli adayı olduğunu söyledi. 

KAYA: SOSYAL HAYATA UYUM SAĞLAMALARI HUSUSUNDA YANINDA OLMALIYIZ 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, “ Bugün Türkiye Sakatlar Derneği’nin Elazığ Şube Başkanı Sayın Metin Fırat’ın ve dernek üyelerinin Elazığ’ımızın elden ayaktan, gözden kulaktan, dilden dudaktan engelli olan bireylerimizi bugün burada ağırladık. Davetimize icabet eden ve bu programın düzenlenmesine vesile olan Metin Fırat ağabeyimizi ben tebrik ediyorum ve buraya teşrif eden tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sosyal hayata uyum sağlamaları hususunda yanında olmalıyız” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN