Türkiye birincisi Pratik VİP'ten

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ'da tek 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan öğrencileri Buğlem Taştan'ı tebrik ettiklerini ifade eden Pratik VIP öğretmenlerinden Jülide Çakmak şunları söyledi:

“Öğrencimiz yıl boyunca rehberlik servisimizin hazırladığı programını eksiksiz uygulayarak büyük bir başarı ortaya koymuştur.  Buğlem, yıl boyunca disiplinli çalıştı ve öğretmenlerinin yönlendirmelerini eksiksiz yerine getirdi.  Buğlem Taştan’ın bu başarısı tebrik ediyoruz. Yine bu yıl Fen Liselerini kazanacak  düzeyde başarı gösteren 40 öğrencimizi de kutluyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. İlimizde sadece ortaokul öğrencilerine eğitim veren ve LGS alanında uzman Pratik VIP Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılında profesyonel kadrosu ile yeni dereceler elde etmek için çalışmalarına 3 Temmuz’da yaz kursu ile başlayacaktır”

LGS’de 500 tam puan alan  Buğlem Taştan, başarısının sırrının Pratik VIP Eğitim Kurumlarının   az öğrencili sınıflarında yüksek ilgi ve takip ile öğrenci merkezli eğitim sisteminin sonucu olduğunu, rehberlik servisinin hazırladığı bireysel programa uymasının etkili olduğunu söyledi.
 Deprem sürecinde ders çalışmayı hiç bırakmadığını ifade eden Buğlem Taştan, öğretmenlerinin bu süreçte kendisine yönelik motivasyon çalışmalarının çok faydasını gördüğünü  belirtti. 
LGS’de 500 tam puan alan Buğlem Taştan’ın anne-babası ise çocuklarının başarısında Pratik VIP Kurumlarının düzenli ve  disiplinli çalışması ile  öğrenci takibinin çok etkili olduğunu, bu başarıyı getiren Pratik VIP Eğitim Kurumları ile öğretmenlere teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN