Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

Elazığ'da 7 muhtar derneği birleşerek tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Federasyonun başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da 7 muhtar derneği birleşerek Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Kurulan Tüm Elazığ muhtar dernekleri Federasyonu’nu başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi. Ak parti Milletvekilleri Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ’ın da katılımıyla özel bir restoranda federasyona bağlı muhtarlarla istişare ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirildi. 

ATLAN: FEDERASYONUMUZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN 

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan, kurulan federasyonun Elazığ’a hayırlı olmasını diledi. Atlan, “Bizim de muhtarlar olarak muhtar tüm Elazığ Muhtarlar Dernekler Federasyonu yolunda bir hareketimiz olacaktır. İnşallah ilimize, tüm beldemize, köylerimize hayırlı olur inşallah. Bu vesileyle burada toplanmış bulunmaktayız. Sürekli bizlerle beraber olan Sayın Milletvekillerime teşekkür ediyorum. Biz muhtarlar kendi ilimizin iyiliği için köyümüzün iyiliği için, hizmeti için, vatandaşlarımızın yaşamış olduğu bölgelerinde rahat ve huzurlu olabilmeleri için bizde onları sıkıştırıyoruz onlarda bizi mazur görsün, bizleri anlayışla karşılayacaklarından eminim” diye kaydetti. 

Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

DEMİRBAĞ: DERNEKLER ŞEHİRLER İÇİN ÖNEMLİ 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek Federasyona başarılar diledi. Demirbağ, “Elbette güzel olacak şimdi İstanbul’da da dernekler vardı bir federasyon kuruldu, Ankara’da aynı şekilde. Muhtar değil orada Elazığ Vakfıydı ama burada Muhtar Derneklerimiz bayağı artmaya başladı dolayısıyla Sivil Toplum Örgütlerinin fazla olması hizmet açısından, ülkemizin geleceği açısından birçok hayırlı hizmete vesile olur. Bir federasyon çatısı altında toplanması da ayrı bir güç katar muhtarlarımıza da, ilimize de. Ben bu adımın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonu kuruldu 

BALIK: GÜÇ BİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİDİR 

Güç birliğinin önemine değinen Milletvekili Sermin Balık’ta deprem sürecindeki çalışmalarından dolayı Belediye başkanlarına ve muhtarlara teşekkür etti. Balık, “Muhtarlarımız güzel bir yola adım attılar federasyonlaşmak açısından bu hepimiz için önemli çünkü biz biliyoruz ki beraberliğin olduğu yerden, güç birliğinin olduğu yerden, milletvekilleriyle muhtarların, belediye başkanının uyumlu olarak çalıştığı yerlerden mutlaka ki çok güzel icraatlar çıkıyor, çok güzel hizmetler geliyor. Ben muhtarlarıma gayretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Ben şunu biliyorum ki muhtarlarımız Allah bir daha öyle bir gün göstermesin ama bir depremde Ayşe teyzenin evi kesin yıkılmıştır, Ahmet amca altında kaldı mı diye düşünmeyecek bizlerde bu tedirginliği yaşamadan bu korkuyu yaşamadan daha güvenli daha iyi bir şekilde yaşayacağız. Ben Belediye Başkanlarıma da ayrıca teşekkür etmek istiyorum çünkü hakikaten onlarda bu süreçte bizlerle birlikte büyük bir çabayla hem merkezde belediye başkanımız hem ilçe ve beldelerde belediye başkanlarımız büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar” diye konuştu. 

Milletvekili Balık ayrıca 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin önemli olduğunu ifade etti. Balık, “Bu seçimin önemini sizler benden daha çok daha iyi biliyorsunuz bunu tekrarlamaya gerek yok ayrıca bu seçimde biz hep birlikte Türkiye’de yine bir söz söyleyeceğiz bu yıllarca unutulmuş AK Partiyle birlikte yeniden hatırlanmış bu sözdü yeter sözde kararda milletindir diyeceğiz. Allah’ın izniyle yine milletin büyük desteğiyle milletin teveccühü ve hayır dualarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızla büyük Türkiye hayallerimizin peşinden koşmaya onun hayallerini gerçekleştirme vizyonu peşinde koşmaya devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN