STK Platformu'ndan anlamlı etkinlik

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan başkanlığında çevresel farkındalık oluşturmak amacıyla, Cip Baraj Göleti, Hazar Gölü ve Keban Baraj Gölü etrafında çevre temizliği gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık komisyonu Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan başkanlığında Çevresel Farkındalık oluşturmak amacıyla, Cip baraj göleti, hazar gölü ve Keban baraj gölü etrafında oluşan katı atık kirlenmesini önlemek amacıyla Çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

STK Platformu'ndan anlamlı etkinlik

Gönüllü gençlerle birlikte yola çıkan Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çevre Tarım ve Hayvancılık komisyonu ellerindeki çöp poşetleri ile birlikte 3 noktada temizlik çalışması yaptı. 

ASLAN: EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMİZLEYECEĞİZ 

STK Platformu Tarım,  Hayvancılık ve Çevre Komisyon Başkanı, aynı zamanda Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan, “Biz Elazığ STK Platformu Çevre, Tarım ve Hayvancılık komisyonu olarak ilimizin önemli sorunlarından biri olan su kaynaklarımızın kirlenmesi konusunda aktif olarak faaliyette bulunuyoruz.

STK Platformu'ndan anlamlı etkinlik

Kurumları ve dernekleriyle beraber Cip Barajı, Hazar Gölü ve Keban Barajı çevresinde su kaynaklarımızı en güzel şekilde temizleyip yakışır hale getireceğiz” dedi. Stk Platformu Tarım, Hayvancılık ve Çevre Komisyon üyesi Kadir Albakabala” gelecek nesil için çevremizi temiz tutalım” dedi.

STK Platformu'ndan anlamlı etkinlik

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN