STK Platformu, Başkan Şerifoğulları İle bir araya geldi

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ STK Platformu çalışma grubu, dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli başkanlığında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek platformun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretle alakalı bilgi veren platform dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli, “Geçtiğimiz günlerde şehrin sorunlarıyla ilgili sayın valimizle bir istişare toplantısı gerçekleştirmiştik. Belirlediğimiz hedef doğrultusunda şehrimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün çalışma grubumuzla birlikte Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında kıymetli başkanımızı bilgilendirdik. Başkanımız gerekli özveriyle notlarını aldı ve çalışmalarımızda istişare halinde olacağımızı ayrıca şehrin gelişimi noktasında üzerine düşen ne varsa daima yanımızda olacağını belirtti. 

Ar-Ge çalışmasını yaptığımız ve hayata geçirme noktasında bağlantılarını sağlamaya çalıştığımız iki önemli projemiz hakkında başkanımıza bilgi verdik. Elazığ’ımıza önemli katkısı olacak “Yardım Külliyesi” ve “STK’nın Sesi” adlı dijital projemiz üzerinde istişarelerde bulunduk. İlerleyen günlerde başkanımızla tekrar bir araya gelerek belirlediğimiz konular üzerinde fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Ben kıymetli başkanımıza misafirperverliği için çok teşekkür ederim.” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN