SP il teşkilatından Mollakendi Beldesine ziyaret

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Mollakendi Beldesi'ni ziyaret ettiler. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Mollakendi Beldesini ziyaret ettiler. 

AKIN: PROJELERLE HEMŞERİLERİMİZİN HER PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ 

Ziyaretin ardından açıklama yapan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, “Memleketimizin sorunlarını, eksikliklerini tespit etmek için her yeri geziyoruz. Bu kapsamda bugün Mollakendi beldemizdeyiz. Maalesef bu güzel ve tarihi beldemizde insan kaynaması gerekirken nüfusun yok olduğunu görüyoruz. Elazığ’ın ilçeleri ve beldeleri ilgisizlikten yok oluyor. Burada son derece verimli araziler var ancak Elazığ belediyesinin derin kuyu pompalarının bölgeyi susuz bıraktığına şahit olduk. DSİ’nin bu bölge ile ilgili ciddi bir çalışma yapması gerekiyor. Beldemize bir an önce ücretsiz Güneş Enerjili Tarımsal sulama sistemi kurulmalıdır. Tarım ayağa kaldırılmalıdır. Aksi halde beldemiz yok oluyor. Beldede kala kala 2 bakkal 1 fırın kalmış. 

Yine Mollakendi beldemizde PTT hizmetleri yetersizdir, daimi bir personel istihdam edilmesi gerekiyor. Beldemizde Doğalgazın hala olmaması kabul edilemez bir durumdur, aymazlıktır. Bu eksikliği belediyemizin mutlaka gidermesi gerekiyor. İşsizlik, geçim sıkıntısı bunlar sürekli gündemde tuttuğumuz konular. Maalesef beldemizde de bu sorunlar var. Biz Saadet Partisi olarak inşallah ürettiğimiz projelerle hemşerilerimizin her problemini çözeceğiz. İnanın şu an ki iktidar bırakın çözüm üretmeyi sorunları bile sorsanız bilmezler. İlk seçimde kendilerinin bu sorumsuzluğuna son vereceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN