Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyeti muhtar üye seçimi yapıldı 

Elazığ'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin Seçimi gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2024 yılı içerisinde görev alacak muhtarların seçimi gerçekleştirildi. Seçilecek olan 1 köy ve 1 mahalle muhtarı için Bünyamin Eroğlu kültür ve kongre merkezinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aday olan muhtarlar arasında oylama yapıldı. Seçimde tüm köy ve merkez köy muhtarları isimlerine göre sırasıyla mütevelli heyetini seçmek için oy kullandı. 

SYDV mütevelli heyeti olmak için köy muhtarlarından tek aday olarak Koçharmanı köyü muhtarı Hasan Tahsin Yasul, Mahalle muhtarlarından ise Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan çıktı. Yapılan oylamanın ardından Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan 35 oyun tamamını alırken, güven tazeleyen Hasan Tahsin Yasul 74 oyun tamamını aldı. Elazığ Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personeli Zehra Kar 2024 yılının hayırlı olmasını temenni etti. 

Sosyal Yardımlaşma Müdürü Tayyip Özer hep beraber ilimiz işin güzel işler yapmak istediklerini dile getirerek mütevelli heyetine seçilen muhtarları tebrik etti. Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan bu heyete girme amacına değinerek sorunların çözüm bulması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Güven tazeleyen Koçharmanı Köyü Muhtarı Hasan Tahsin Yasul kendisine destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN