Sönmez'e ülkenin her yerinden ardı ardına destek açıklamaları geliyor

İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez'e destek ziyaretleri çığ gibi büyüyerek artıyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Daha önce birçok şehir ve yurt dışından İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez için destek açıklamaları ve ziyaretleri gerçekleştirilmişti. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran desteklere bir yenisi de Bingöl’den geldi. 

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı İrfan Sönmez’in seçim kampanyası desteklerle çığ gibi büyüyor. Son olarak BBP eski İl Başkanı Muammer Çolakoğlu, BBP Bingöl eski il başkanı Tahsin Bayram, Bingöl Çaytepe Beldesi eski belediye başkanı Ali Akkuş ve Bingöl Genç İlçesi eski Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç beraberindeki kalabalık bir gurupla İrfan Sönmez’e destek açıklamasında bulunmak üzere bir ziyaret gerçekleştirdiler. 

SÖNMEZ: ‘’PARTİMİZE VE ŞAHSIMA GÖSTERİLEN DESTEK VE GÜVEN HER GÜN ARTIYOR’’

Sönmez kendisine destek olmak üzere ziyarette bulunan misafirlerini SKM’de ağırladı. Ülke gündemi ver siyasete dair istişarelerin gerçekleştiği sohbet sonrası açıklamada bulunan Sönmez şunları söyledi:

‘’Bugün Bingöl'den bize destek olmaya gelen arkadaşlarımız var. Daha önce de çeşitli vesilelerle açıklamalarda bulunmuştuk. İstanbul'dan, Ankara'dan, Macaristan'dan, Almanya'dan Türkiye'nin muhtelif yerlerinden arkadaşlarımız geldiler. Seçim kampanyamıza katıldılar ve bize desteklerini açıkladılar. Bugün Bingöl'den çok değerli arkadaşlarım var. Yıllarca beraber siyaset yaptık, dava arkadaşlığı yaptık. Bugün yine birlikteyiz. Büyük Birlik Partisi’nin eski İl Başkanı Avukat Muammer Çolakoğlu Beyefendi, Büyük Birlik Partisi Bingöl Eski İl Başkanı Tahsin Bayram Beyefendi, Bingöl Genç Çaytepe eski belediye başkanı Ali Akkuş, Bingöl Genç Eski Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç ve Bingöl’den gelen değerli arkadaşlarımız var. Kampanyamız büyüyor. Partimize ve şahsımıza gösterilen güven ve teveccüh her gün artıyor. Ben bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. ‘’

ABDURRAHİM ARİÇ: İRFAN SÖNMEZ’İN MECLİSTE OLMASI HEM ELAZIĞ, HEM TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIMDIR

Bingöl Genç İlçesi eski Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç de İrfan Sönmez’in mecliste olmasının Elazığ ve Türkiye için büyük bir kazanım olacağını vurgulayarak şunları söyledi: ‘’İrfan Sönmez ismi hem Elazığ’da, hem Türkiye’de bir markadır. Biz kendisini yıllardır tanıyoruz. Özelde Elazığ, genelde Türkiye sevdalısı olan İrfan Sönmez’in mecliste olmasının hem Elazığ, hem de ülkemiz için büyük bir kazanım olacaktır. Kendisini yıllardır tanıyoruz. Mecliste çok büyük hizmetlere imza atacağını biliyoruz.
İrfan Sönmez bir dava ve gönül adamıdır. Gerekten Elazığ’ın her karışını kucaklayacağından zerre kadar şüphemiz yoktur. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.’’ Dedi. 

Sönmez'e ülkenin her yerinden ardı ardına destek açıklamaları geliyor

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SÖNMEZ’E KAYGILARINI ANLATTILAR

Öte yandan seçim çalışmalarına da ara vermeksizin devam eden Sönmez Fırat Üniversitesi’ndeki ziyaretlerine devam etti. 
Öğrencilerle bir araya gelen Sönmez, onları dinleyerek istek ve talepleri hakkında görüştü. 
Üniversite öğrencilerinin büyük bir bölümü Elazığ’daki siyasilerin sahada olmadığından ve gençlerle olan diyalog eksikliğinden şikayetçi olurken, gelecek kaygısı ve iş bulamamak gibi sorunlarını da anlattılar. 
Sönmez daha sonra üniversite programını idari personel ve öğretim görevlilerini ziyaretiyle sürdürdü. 
Elazığ’da okumuş, şehirde eğitim alan, üst düzey eğitim alan kadrolarımız var. Onlar ülkenin içinde bulunduğu durum çok net görüyorlar. Her yerde gördüğümüz değişim isteğinin gün be gün arttığını görüyoruz. 

HER İNSANIN TEMEL YAŞAM HAKKI OLAN ŞEYLER, ÜLKEMİZDE MAALESEF BİR ÖZLEM HALİNE GELMİŞ

Yine gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da insanlarımız Türkiye'nin nasıl yönetildiğini görüyorlar .Bu şekilde devam etmesi halinde Türkiye'yi hangi badirelerin beklediğini de çok iyi biliyorlar. Aşağı yukarı Türkiye'nin geleceği ve değişimi konusunda hemfikir olduğumuzu bir kere daha gördük. Türkiye Değişim istiyor, Elazığ değişim istiyor. Bu yağma siyasetinin, bu ahlak dışı siyaset anlayışının bir an önce bitmesini istiyor. İnsanlarımızı kucaklaştıracak, siyaseti problem üreten bir zaviyeden çıkartıp problem çözer bir duruma getirecek bir siyaset tarzı istiyor. Kullanılan politik dilin vatandaşlarımızı kışkırtmaması ve kutuplaştırmamasını istiyorlar. Elazığ'ın biriken problemlerinin  çözümünü istiyorlar. İnsanlarımız bu kavgacı siyasi tutumdan çok yorulmuş vaziyetteler. Ancak bu kaos ortamında ekonomik sıkıntılarla ve ayrımlarla da boğuşmak durumunda kalıyorlar. Enflasyonun bir an önce düşmesini, kamudaki ayrılıkçılığın kamudaki insanlara farklı muameleler yapılmasının bitmesini istiyorlar. Her insanın çok olağan, temel yaşam hakkı olarak talep ettikleri şeyler ne yazık ki bu koşullarda bir özlem haline gelmiş. Türkiye'de hangi sıkıntılar varsa biraz daha fazlasıyla Elazığ'da da var. Bunun farkında olan büyük bir kitle var. Bu insanlar artık oylarını değiştireceklerini, siyasi bakışlarını değiştireceklerini açık net bir şekilde söylüyorlar.

İYİ PARTİ’NİN  KURULACAK HÜKÜMETTE EN AZ YEDİ BAKANLIĞI OLACAK

15 Mayıs sabahı halkın isteği olan değişimin yaşanacağına işaret eden Sönmez, seçimlerden sonra hükümeti Millet İttifakı’nın kuracağını ve İYİ Parti’nin en az 7 bakanlığı olacağını söyledi. Sönmez sözlerine şöyle devam etti: 

‘’ İYİ  Parti olarak burada iyi bir netice alacağımıza inancımız tamdır. İnşallah 15 Mayıs sabahı başka bir Türkiye'ye uyanacağız. Artık kimse adaletsizlikten şikayet etmeyecek. Çocuklarının hakkının ,hukukunun çiğneneceğinden söz etmeyecek. Kimse kadınların ikinci sınıf muamele görmesinden, cinsiyet ayrımcılığından şikayet etmeyecek. Önce Adalet diyoruz, önce hukuk diyoruz. Ve bunu da gerçekleştireceğiz. Millet İttifakının seçimi kazanacağı neredeyse kesin. İYİ Parti'nin en az 7 tane bakanlığı olacak. Elazığ’da  bundan sonra özellikle sağ seçmen bizimle muhatap olacak, bizimle problemlerini çözmeye çalışacak. Onun için özellikle vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını bekliyoruz. İyi Parti'yi burada güçlendirmelerini bekliyoruz. En az iki milletvekili çıkaracak desteği sağlamalarını bekliyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN