Sönmez, bayramı depremzedelerle birlikte karşıladı

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, bayramın birinci gününde Malatya'da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le birlikte depremzedelerle kahvaltıda buluştu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ramazan bayramını buruk geçiren Malatya'da depremzedelerle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il teşkilatları ve milletvekili adayları depremzedelerle bayram sabahında kahvaltıda buluştu.

Depremzede ailelerin yaralarını sarmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez de katıldı.

SÖNMEZ:'' DEPREMDEN ETKİLENEN TEK BİR VATANDAŞIMIZIN BİLE FARKLI GÜNDEMLERLE UNUTULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ''

Malatya'da depremzedelerle buluşan Sönmez onları dinleyerek acılarını paylaştıklarını söyledi. Malatya ziyaretine dair değerlendirmede bulunan Sönmez şunları söyledi: '' Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Parti üyeleriyle birlikte, bayramı deprem bölgemiz Malatya'da karşıladık.

Elazığ 2020 depreminde büyük bir yara aldı. 6 Şubat depremlerini çok şiddetli şekilde hisseden Elâzığ'ımızda şükürler olsun ki can kaybınız çok olmadı. Malatya'da depremzede ailelerimizle bir araya geldik. Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programında onları dinledik. Acılarını paylaşmaya çalıştık. Malatyalı hemşerilerimizi en çok biz anlarız. Allah bir daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın.

Ancak ne yazık ki gördük ki hala depremin travmasını atlatamamış vatandaşlarımızın ihtiyaçları tam manasıyla giderilememiş. Parti teşkilatımız, ellerinden geldiğince dinlemeye, yaralarına merhem olmaya çalışıyor. Görülen tüm eksiklikler tek tek not alınıyor, yapılması gerekenler listeleniyor. İnşallah el birliği ile yaralarımızı saracağız Depremden etkilenen tek bir vatandaşımızın bile farklı gündemlerle unutulmasına izin vermeyeceğiz. .''

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN