- Haberler
- Kültür Sanat
- Sevgi Evlerinde kalan çocukların sinema keyfi
Sevgi Evlerinde kalan çocukların sinema keyfi
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri sevgi evlerinde kalan çocuklar için bir etkinlik düzenledi. sinemada sevgi var sloganı ile hayata geçirilen etkinlikle çocuklar hep birlikte film izleyip keyifli bir gün geçirdi.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri gerçekleştirdikleri etkinlikle sevgi evlerindeki çocuklar için sinema günü düzenledi. Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında hayata geçirilen etkinlik kapsamında sinemada sevgi var sloganı ile sevgi evlerinde yaşayan minikler sinemada çizgi film izleyerek keyifli bir gün geçirdi.
Sinema keyfini ardından hep birlikte yemek yiyen çocuklara hediyeler takdim edildi. Proje ile çocukların sosyalleşerek hayata atılımlarını sağlamak hedeflendi.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Ali Rıza Septioğlu, yaptıkları etkinlikle çocukların yanlarında olmak istediklerini dile getirirken, etkinlikle emeği geçenlere teşekkür etti.
Bakmadan Geçme





