Şerifoğulları: Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle 

İsrail'in Gazze'de Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçuna tepki çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları 'Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İsrail’in Gazze’yi işgali ve Filistinlilere karşı işlediği insanlık suçu devam ederken, Elazığ’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi. 

Yürüyüşe, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri ve binlerce vatandaş, Filistin’de yaşanan insanlık dramına tepki çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Elazığ Atatürk Stadyumu’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü, tekbirler getirildi, sloganlar atıldı. 

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; “Ya Rab! İsrail'in kahrolduğu günü bize göster! Soykırımın devam ettiği, her gün yüzlerce mazlumun katledildiği Gazze için hemşehrilerimizle birlikte yürüdük. Dualarımız, Filistinli kardeşlerimizle.” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN