Şahin Duman Aday Adaylığını açıkladı!

Elazığ'ın sevilen simalarından Makine Mühendisi araştırmacı – yazar Şahin Duman AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Geçmişte 23. Dönem Milletvekili merhum Hamza Yanılmaz'ın danışmanlığını yürüten ve birçok STK'da görevlerde bulunan Şahin Duman, vizyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Milletvekili aday adayı Şahin Duman açıklamasında şunları söyledi:

“Kuruluşundan bugüne gönül bağı ile bağlı olduğum AK Parti camiasının bir ferdi olarak bugün yeni bir yola çıkıyorum. Çıktığımız bu yolda tek gayemiz, millete hizmet, memlekete hizmettir. Dilimizin döndüğü, gücümüzün yettiğince hemşehrilerimizin sesi, gözü olmaktır. 

21 yıl önce milletimizin bağrından filizlenmiş,  milletimizle büyümüş, milletimizin menfaati, ülkemizin yarınları için kök salmış AK Parti’nin bir ferdi olmaktan, millete hizmet çatısı altında bulunmaktan büyük onur duyuyorum. Biz bu davaya millet davası olduğu için sarıldık, biz bu davaya memleket davası oluğu için sarıldık. 

Bugün gerek yaşadığımız küresel ekonomik kriz, gerekse Elazığ’ımızın da içinde bulunduğu 11 ilimizi derinden yaralayan ve asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle millet olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Devletimiz, her zorlu süreçte olduğu gibi bugün de milletinin yanında olmuş, yaraların sarılması adına gerekli adımları atmış ve atmaya da devam etmektedir. Bu zorlu süreçte gideceğimiz seçim, memleketin yeniden inşa ve ihyası açısından son derece hayati önem arz etmektedir. 

Ülkemiz, AK Parti iktidarıyla 21 yıldır sağlıktan ulaşıma, özgürlüklerden teknolojik devrimlere, savunma sanayinden güçlü dış politikaya çok kıymetli kazanımlar elde etmiştir. Ülkemizin güçlü adımlarla büyük bir atılım yaptığı bu dönemi daha da kıymetli kılan ise demokrasimizin sırtında bir kambur gibi duran vesayet odaklarına vurulan büyük darbedir. Türkiye 21 yılda vesayetten darbeye, terörden uluslararası baskıya sırtındaki kamburlardan sıyrılmıştır. 

Şahin Duman Aday Adaylığını açıkladı!

Bu seçim gerek Ortadoğu’da, gerek Rusya ve Ukrayna krizinde, gerek sınırındaki terör olaylarına karşı ortaya konulan iradede, gerek Orta Asya’da ve gerekse Batı dünyasında kararlı ve dik duruşuyla dış politikada etkin güç kazanan Türkiye’nin daha güçlü ve kararlı adımlarla tarih yazacağı bir döneme giriyor olması açısından da son derece kıymetli bir süreçtir. 

14 Mayıs seçimleri Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemiz için yepyeni atılımların hayata geçeceği bir dönem olacaktır. Türkiye ve Türkiye’nin aydınlık geleceği belirsizliğe, daha yolun başında şahsi hesaplarla yapboza dönen zihniyetlere teslim edilemeyecektir. Milletimiz aydınlık ve güçlü yarınları için tek yumruk, bir kez daha iradesine sahip çıkacak, geleceğini emin ellere teslim edecektir.
Bugüne kadar bulunduğum tüm görevlerde olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yürüyeceğimiz millete hizmet yolculuğumuzda da tek gayemiz, millete hizmet yolunda bir nefer olmak, şehrimizin ihtiyaçları, menfaatleri için gayret göstermek olacaktır. 

‘Türkiye Yüzyılı’nın inşasının başlayacağı bu dönemin, önce 2020 depremi ardından gelen pandemi ve son olarak yaşadığımız asrın felaketiyle sarsılan Elazığ için, Elazığ’ın yarınları için hizmetlerin ilmek ilmek işleneceği bir dönem olmasını diliyorum. 

Partimizin üst düzey yetkilileri ile yaptığımız istişareler sonrası ülkemize ve şehrimize hizmet şuuruyla 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olduğumu paylaşıyor, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

Şahin Duman Aday Adaylığını açıkladı!

MEHMET ŞAHİN DUMAN

Elazığ 1970 doğumlu M. Şahin Duman, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunudur. 

Elazığ Belediyesinde; Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü, İktisat Müdürü, Satın Alma Müdürü, Yapı Kontrol Müdürü, Ulaşım Hizmetleri Müdürü ve Belediye Başkan Danışmanı görevlerinde bulunan Duman, son olarak Elazığ Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğünde görev yapmıştır. 

Bem-Bir-Sen Elazığ İl Başkanı,  TEK-DER Elazığ Şube Başkan Yardımcılığı, Elazığ Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, İlim ve Hayra Hizmet Vakfı Genel Başkanlığı gibi sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Duman, 23. Dönem Elazığ Milletvekili Sayın Hamza Yanılmaz’ın danışmanlığı görevini yürütmüştür. 

2011 yılı genel seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı ve Araştırmacı-Yazar kimliğiyle de ön plana çıkan Duman’ın, Aydınlıkta Karanlığı Yaşamak; İstiklal Harbinde Türk’ün Kürt’ü; Belgelerle Tarihte İzoli, İzollular ve İzoli Aşireti; Baldıran Zehri; Ortadoğu’da İnsanlık adlı eserleri bulunuyor. Yüksek Makine Mühendisi, Araştırmacı-Yazar Duman, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN