Rahmet ve özlemle anıyoruz

Basın camiasının sevilen isimlerinden, çalışkanlığı ve güler yüzüyle herkesin gönlünde iz bırakan Kanal Fırat Televizyonu muhabiri Semra Demirelli, vefatının 1. yıl dönümünde mesai arkadaşları tarafından mezarı başında düzenlenen anlamlı bir törenle anıldı.

Rahmet ve özlemle anıyoruz

Duygusal anların yaşandığı anma programında, Demirelli için dualar edildi, çiçekler bırakıldı ve hatıralar gözyaşlarıyla yad edildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen anma törenine, uzun yıllar birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları, dostları ve sevenleri katıldı.

Mezar başında toplanan mesai arkadaşları, Semra Demirelli’nin sadece başarılı bir çalışan değil; aynı zamanda yardımsever, samimi ve mesleğine gönülden bağlı bir insan olduğunu dile getirdi. Sessizliğin hâkim olduğu anlarda edilen dualar, onun geride bıraktığı derin boşluğu bir kez daha gözler önüne serdi.