Prof. Dr. Güner Sönmez Elazığ'da

Elazığ'ımızın yetiştirdiği başarılı Doktorlardan Prof. Dr. Güner SÖNMEZ özellikle Covid-19'dan sonra sosyal medya 'da ve ulusal televizyonlarda adından sıklıkla bahsettirmiş, yapmış olduğu açıklamalar ve paylaşımlarla sürekli övgü ile bahsedilmiş bir Radyoloji Uzmanı.Sönmez, 9 kardeşli bir ailede zorluklarla okumuş ve Türkiye'nin en iyi Tıp Fakültelerinden Gülhane Askeri Tıp Akademisini (GATA) kazanmıştır. Elazığlı' lığını hiçbir zaman inkâr etmemiş, doktorluğunun yanında özellikle Elazığ ve ülkemizin değişik yörelerindeki mutfakların görsellerini paylaşarak iyi bir Gurme olduğunu da göstermiştir.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Prof. Dr. Güner SÖNMEZ, sürekli hastalıklar veya sıkıntılar ile ilgili etrafındaki insanlara ve akrabalarına destek veren, konuşmaları, yorumları ve öz güveni ile psikolojik olarak da insanları rahatlatan bir hekim. Sadece çalıştığı kurum İstanbul Mediant Tıp Kozyatağı Hastanesindeki kliniğine gelen hastalara şifa dağıtan bir doktor değil, kendini arayan veya sosyal medyada ulaşan tüm insanlara yardım ederek psikolojik olarak da destek veren medarıiftiharımızdır. 

Sosyal medyada özellikle tweeter’de çok sayıda takipçisi olan Prof. Dr. Güner SÖNMEZ sadece tıp alanında insanlara faydalı paylaşımlar yapmamakta, sürekli haksızlığa uğrayan insanlara yönelik de paylaşımlar yapmaktadır. Adalet, geçim sıkıntısı, okumanın faydaları, çok az da olsa siyaset ve ülkemizin başlıca sıkıntıları hakkında da paylaşımlar yapmaktadır. 

Ahde vefası üst düzeyde olan doktorumuz, akrabalarının ve arkadaşlarının sürekli iyi ve kötü günlerinde yanında olan ve espri anlayışı, mizacı, tarihi söylemleri ile kalbimizi kazanan kaliteli bir insan. 

Daha önce de Elazığ’a fırsat buldukça gelen Prof. Dr. Güner SÖNMEZ, bu kez de ailesi üzerinde şefkatini eksik etmeyen ağabeyi Av. Dr. İrfan SÖNMEZ’i siyasi adaylığında desteklemeye geldi. 14 Mayıs 2023’de ülkemizin dağ gibi büyüyen sorunlarına umut olacak bu seçimde, Prof. Dr. Güner SÖNMEZ sosyal medya hesabından “Vatandaşın teveccühü büyük. Elazığ’ın hak ettiği; dürüst, çalışkan, cesur, adil, okuyan ve düşünen, vatandaşın başını eğdirmeyecek bir vekil olacak inşallah.” sözleri ile ağabeyini destekleme yönünde tweet attı.

Sürekli insana ve ülkeye hizmet kültürünü benimsemiş vatansever, ahlaklı ve sürekli garibanın yanında olan SÖNMEZ ailesinin en büyüğü Av. Dr. İrfan SÖNMEZ, Elazığ’a ve ülkemize hizmet edecek dürüst ve vefalı bir insandır. Elazığ’da İYİ Parti ailesini birleştiren, egolu davranmayan ve bir ağabey gibi herkes gelsin, herkes aday olsun parti büyüsün düsturunu benimseyen özü sözü bir insan. Elazığ için büyük bir şans olan Av. Dr. İrfan SÖNMEZ 10,5 yıl ülkücülük, ülke meselesi yüzünden hapis yatmış, defalarca idam ile yargılanmış, çok büyük çileler çekmiş ve 30 yıldır da yazıları ve yazarlığı ile ülkemize faydalı olmuş cesur bir kalemdir. 
Elazığ’ın sorunlarını en iyi bilen, vekil olduğunda da Elazığ’ın eğik başını kaldıracağını ve Elazığ’ın başını bir daha eğdirmeyeceğini ifade eden Av. Dr. İrfan SÖNMEZ, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral AKŞENER ile de yıllarca beraber siyaset yapmış, seçim sürecinde üzerine çirkince saldırı yapan trollere Genel Başkanın verdiği cevap ile müteşekkir olan bir vefalı insandır. 

Genel Başkanı ve Partisi ile gayet uyumlu çalışan Av. Dr. İrfan SÖNMEZ, Elazığ İYİ Parti milletvekili seçildiğinde İYİ Partinin değil Elazığ’ın vekili olacağını ifade ederek parti ayırmaksızın tüm seçmene kucak açacağını belirtiyor. İnsanların ötekileştirilerek birbirlerine düşürülmelerinden yorulduğunu, siyasilerin artık din, dil, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan birlikle yaşadığımız toplumda huzur içerisinde yaşaması gerektiğini önemle rica etmektedir. 

Prof. Dr. Güner SÖNMEZ’in Elazığ’daki 40 yıllık dostları, arkadaşları ağabeyine büyük destek vermekte, her defasında siyaseti sevmediğini ifade etmesine rağmen ilimiz için büyük değer olan ağabeyine ELAZIĞ’DA TARİH YAZMASI konusunda elinden geleni yapan Prof. Dr. Güner SÖNMEZ bu seçim hak ile batılın seçimi değil, namaz kılan ile kılmayanın seçimi değil demektedir. 

Son olarak 21 yıldır bu ülkeyi yönetenlerden önce de bu ülke vardı, bundan sonra ülkeyi yöneten hükümet değiştiğinde de yine ülkenin var olacağını, bayrağımızın dalgalanacağını, Müslümanların haklarının ve hukuklarının savunacağını ifade eden Güner SÖNMEZ seçimin Elazığ ve ülkemiz için huzur, barış, refah ve esenlik getirmesini ifade ederek tüm hemşerilerine salam ve hürmetlerini gönderdi.   
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN