Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılı ile daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kurduklarını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Bu kapsamda Şehit İlhanlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Nazırlı, ilimizin kanaat önderlerinden Molla Hayrettin’i ziyaret etti.

Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz
Seçim çalışmaları kapsamında Palu ilçesine de giden Nazırlı, burada Palu Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketinin açılışına katıldı. 

Palu İlçe Teşkilatında kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

Daha sonra ilçede esnaf ziyareti yapan Nazırlı, ilçenin kanaat önderlerinden Zülküf Efendi ile bir araya geldi.

Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz
Seçim gezileri kapsamında Karakoçan ilçesine de giden Nazırlı, burada esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. 

Karakoçan’da coşkulu bir şekilde karşılanan Nazırlı, sahada gördükleri heyecanın ve enerjinin 14 Mayıs’ın müjdecisi olduğunun altını çizerek, kendisine yoğun sevgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti. 

Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı sloganıyla başlattıkları yürüyüşün coşkulu bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Nazırlı şu ifadeleri kullandı; “Bugünü de saymazsak artık bir hafta kaldı seçimlere. AK Parti olarak 24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından hemen seçim çalışmalarımıza başladık. Bizde seçim çalışması, yapılan seçimlerin hemen ardından başlar. İşte geçen bu 5 yıllık süre içerisinde eksikliklerimiz neler onları konuştuk, kendi içimizde özeleştiri yaptık, yapmamız gerekenleri enine boyuna tartıştık. Artık seçime giriyoruz. Bu süreçte AK Parti’nin neler yaptığını anlatmamız gerekiyor artık. Burada teşkilatlarımıza, AK Parti’ye gönül veren dava insanlarımıza çok büyük görev ve sorumluluk düşüyor.
Nazırlı: Daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kuruyoruz

Bu konuda seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmalıyız ve yaptıklarımızı anlatmalıyız. Türkiye Yüzyılı diyerek çıktığımız bu yolda hedefimiz daha güçlü ve daha büyük bir ülke oluşturabilmek. Bu hedefe ulaşacak her türü bilgi ve tecrübe de de hamd olsun AK Parti’de var, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da var. Ben ilçelerimizde şahsıma gösterilen yoğun ilgiden ötürü tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyor, herkese sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN