Nazırlı: Bizlerle Türkiye Yüzyılı hedefine ortak oldunuz

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Nazırlı ve Elazığ milletvekilleri Erol Keleş ile Ejder Açıkkapı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde teşekkür ve destek ziyaretlerini sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde teşekkür ve destek ziyaretlerini sürdürüyor. AK Partili vekiller Ataşehir, Üniversite ve Abdullahpaşa Mahalleleri başta olmak üzere şehrin birçok noktasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. 

Nazırlı: Bizlerle Türkiye Yüzyılı hedefine ortak oldunuz

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Kıymetli Elazığlılar, değerli hemşehrilerim; sözlerimin başında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bizlere vermiş olduğunuz destek dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri bağrınıza bastınız. Bizlerin Türkiye yüz yılı hayaline ortak oldunuz. Sağ olun, var olun. Kıymetli kardeşlerim; bir seçimi ardımızda bırakmanın muhasebesini yaparken yeni bir seçime doğru gitmenin heyecanını yaşıyoruz. İnanıyorum ki tıpkı 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi milletimiz kararlı bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında duracak ve gür bir seda ile Cumhurbaşkanımıza yine yeniden destekleyecektir. Seçim akşamı muhalefet tarafından ortaya konulan piyes, taraflı tarafsız herkes tarafından tepki almıştır. Milletimizi germek ve olaylar çıkarmak için söylenen yalanlar, yapılan çarpıtmalar ve algılar Allah’a hamt olsun kendi destekçileri tarafından dikkate alınmamış ve milletimizce reddedilmiştir. Seçimden önce ‘geliyoruz’ naraları atanlar, seçim akşamı ‘buradayım’ yaygarası kopararak yenilgilerine kılıf bulma gayretine girmiştir. Seçimden önce ‘aramızda kalsın kazanıyoruz’ tiyatrosu oynayanlar seçim akşamı ‘yalanların dolanların’ arasında kalmıştır. Seçimden önce APO’ya, Selo’ya, Kavala’ya özgürlük nutukları atanlar seçim akşamından sonra bir anda vatan millet sevdalısı kesilmiştir. Müsteri olunuz. Milletimiz her şeyin farkındadır. Bugün masaları yumruklayanlar, depremzedeleri tehdit edenler milletimize hakaret edenler 28 Mayıs seçimlerinden sonra siyasetten mevta olacaktır” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN