MÜSİAD'dan fabrikalara destek ziyareti 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindeki heyet Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, yönetim kurulu ve üyeleri, OSB de faaliyet gösteren MÜSİAD üyesi Redcolour Yapı ve Endüstri Boya fabrikasını ziyarette bulundu.

MÜSİAD'dan fabrikalara destek ziyareti 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgesi'nde 2010 yılından şimdiye kadar faaliyet gösteren ve bünyesinde 200 kişiye istihdam sağlayan Redcolour&Redboard işletmeleri ARGE birimleri ile sürekli kendini geliştirmekte, ürün yelpazesinin çeşitliliği ile iç pazar yanında birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Bölgesinde boya ürünleri imalatında öncülük yaparak sektöre yön veren bu başarılı yerel markamızın mimarları Emre Düşmez ve Eşi Oya Düşmez Hanımefendi’ye ilimize ve ülkemize katmış oldukları katma değerden dolayı teşekkür ederiz. Her bir MÜSİAD üyesinin kendi alanlarında seçkin birer girişimci olduklarını vurgulayan Gürkan, “MÜSİAD çatısı altında üretim yapan her üyemiz memleketimize hizmet etmekte,  istihdam yaratmakta ve yatırımları ile de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Başta üretim yapan üyelerimiz olmak üzere her bir üyemizin her zaman destekçisi olacağız” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN