MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin 23'inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda Başkan Tekin Gürkan güven tazeledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı.  Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan,  Sivil Toplum Kurulu temsilcileri, Oda Başkanları ve Dernek üyeleri katıldı. MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD’ın çalışmalarından bahsederek yeni dönemde yarım kalmış projeleri tamamlayacaklarını söyledi. 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

GÜRKAN: YENİ YATIRIMLAR YAPILMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM 

Gürkan, yaptıkları projelerle ilgili bilgi vererek, “bölgemizde ve şehrimizde tarımsal üretimin ve tarımsal çeşitliliğin artması amacıyla bölgesel tarım zirvesini Elazığ’da düzenledik. Alanında uzmanları üretici ve yatırımcılarımızla buluşturduk. Şehrimizdeki kadın girişimcilerle bir araya gelerek onların gerçekleştireceği yatırımlarda onlara her türlü desteği vereceğimizi ilettik. MÜSAİD olarak uluslararası anlamda en önemli faaliyetlerimizden olan MÜSİAD EKSPO’ya katılım sağladık. 25. Uluslararası iş formu Bakü formunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla yer aldık. Elazığ’da sürdürülebilir bir kalkınma hedefi için yatırımlar üzerine yeni yatırımlar yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi. Genel kurulun hayırlı olmasını temenni eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin gelişmesinde önemli rol aldığını kaydetti. 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

ŞERİFOĞULLARI: GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VE UYUMUMUZ VAR 

Başkan Şerifoğulları, “Geçmişimizi bilerek tanıyarak, geleceğimize inanarak yarınlara yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Bu yolda bizlerin en büyük destekçisi STK’lardır. STK’ların gücü şehrimizin gücüdür. STK’lar şehirlerin gelişmesinde, demokrasimizin daha güçlü bir şekilde geleceğe aktarılmasında en büyük temel taşlardandır. MÜSİAD’ımız devletimizin her zor duruma düştüğünde kayıtsız şartsız devletimizin yanında olmuştur. Özellikle Elazığ MÜSİAD ile güzel bir birliktelik ve uyumumuz var. bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. MÜSİAD hakkında bilgiler veren Derneğin Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi’nin yapacağı çalışmalarda yanlarında olacaklarını belirterek, başarılar diledi. 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

ÇALIŞKAN: BİR KURULUŞ KONUMUNA GELMİŞTİR 

Çalışkan, “Sadece ekonomi ile değil mazlum coğrafyaların, adaletsizliğe uğrayanların dünyada savunucusu olmak üzere görev alan bu konuda çalışma yapan halkların desteklediği bir kuruluş konumuna gelmiştir. Bugün geldiğimiz noktada bütün dünyada diğer ticari faaliyet gösteren kurumlarla ülkemizi temsil eder nitelikte ilişkiye geçebilme gücündeyiz” diye kaydetti. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, MÜSİAD’ın ülkenin kalkınması ve gelişmesi için önemli faaliyetler yürüttüğünü ifade ederek ikinci OSB ile ilgili Elâzığ’da güzel gelişmelerin olduğunu söyledi. 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

TORAMAN: 2. OSB İNŞALLAH MAYIS AYINDA İLK FABRİKAMIZI AÇACAĞIZ 

Vali Toraman, “Ekonomimizin büyümesi için, iş insanı olarak gayret göstermenin yanında STK olarakda faaliyet yürütüyorlar o yüzden kendilerini tebrik ediyorum. İlimizde de hem sanayi alanında hem de tarım alanında çok büyük faaliyetler yürütülüyor. Tekstil alanında 2 tane büyük proje yürütüyoruz. Onlar hükümetimizin çok önem verdiği üretim istihdam ve ihracat denklemi içerisinde bizlere güç verecek. Hem ilimizin kalkınmasına katkı sağlayacak hem de ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak. 2. OSB inşallah Mayıs ayında ilk fabrikamızı açacağız. Şuanda fabrika inşası bitmek üzere” ifadelerini kullandı. Konuşmalarında ardından genel kurul gerçekleşti. Genel Kurulda Başkanlığa yeniden Tekin Gürkan seçildi. Başkan Tekin Gürkanı’ın yönetiminde; Nahit Çağlayan,  Cemil Apaydın, Dursun Demirtaş, Emre Su, Fatih Demir, Fatih Karakaya,  Fethi Özbay, Furkan Göçer ve Muhammet Altundaş yer aldı. 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ 

TEKİN GÜRKAN                 
NAHİT ÇAĞLAYAN 
DURSUN DEMİRTAŞ        
EMRE SU     
FATİH DEMİR          
FATİH KARAKAYA
FETHİ ÖZBAY         
CEMİL APAYDIN    
MUHAMMET ALTUNDAŞ 
FURKAN GÖÇER    

YÖNETİM KURULU ASİL YEDEK LİSTESİ 

ADİL GÜL 
AHMET UFUK ADALI 
EVREN DEMİREL 
HÜSEYİN KARABOĞA 
M.AKİF DUMANDAĞ 
AHMET DEMİR 
MESUT ÇETİNKAYA 
NURULLAH KÜRKÇÜ 
ŞÜKRÜ TURAN 
YAVUZ SERTKAYA 

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurulu yapıldı 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN