Mimarlar ve Mühendisler Platformu'ndan önemli çağrı!

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu, Belediye Meclis Üyelerinin mühendis ve mimarlardan oluşması için liyakat çağrısında bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilere çağrıda bulundu. Platform tarafından yapılan açıklamada, şehirlerin sağlıklı gelişmesi için Belediye Meclis üyeliklerinde mimar, mühendis ve şehir plancılarına öncelik verilmesi gerektiği ifade edildi. 

“HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEYE HAZIRIZ” 

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu açıklamasında, “Son yıllarda şehrimizin geçirmiş olduğu büyük depremler sonucunda mimarlık ve mühendisliğin önemi bir kez daha anlaşılmıştır. Bu yüzden sağlam yapı stoku oluşturmak ve iyi bir şehir planlaması yapmak için belediye meclisimiz de proje ve uygulama esaslarına hakim mimar ve mühendislerin bulunması elzemdir.  Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu olarak belediye başkan adaylarının ve siyasi parti temsilcilerimizin gelecek nesillere daha yaşanılabilir ve güvenli bir şehir emanet edebilmeleri için alanında yetkin meslektaşlarımızla oluşturacakları bir belediye meclisi kurulmasının çok önemli olacağına inanmaktayız. Bu konuda hem insan kaynağımızla hem de bilgi ve tecrübemizle her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Daha büyük acılar yaşamamak ve deprem dirençli bir şehir kurmak için bu önemli konuya hassasiyet gösterilmesini bekleriz” sözlerine yer verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN