Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu Türk Heyeti, NATO Parlementer Asemblesi'nin Almanya'da düzenlediği 'Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu' toplantısına katıldı...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dış İlişkiler Komisyonu ve NATO Parlementer Asemblesi Üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Almanya'da düzenlenen "Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu" toplantısına katıldı.

Milletvekili Nazırlı, Demokrasi ve Güvenlik ile Bilim ve Teknoloji Komisyonu toplantısına katıldı

Avrupa'nın birçok ülkesinden siyasi partilerin temsilcileri ile milletvekillerinin katıldığı toplantıya ülkemizi temsilen katılan heyette yer alan Milletvekili Nazırlı, Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen'i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

Almanya'da yaşayan Türklerin sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Milletvekili Nazırlı, "Dünyanın dört bir yanında yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Nazırlı'nın da aralarında bulunduğu, 14 farklı ülkeden 27 parlementerin katılımıyla yapılan toplantılarda Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarımızın durumları başta olmak üzere gıda güvenliği, kritik deniz altyapılarının güvenliği, Rusya - Ukrayna sorunu ve tahıl krizi gibi konular görüşüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN