Milletvekili Gürsel Erol ilçeleri gezdi 

Seçimden aldığı desteklerden dolayı teşekkür ziyaretlerine başlayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'Bundan sonra seçilen milletvekilleri ile omuz omuza vererek, çalışacağız. Eğer diğer milletvekillerimiz bizi yine görmezden gelirlerse havada gelip, havada giderler' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 14 Mayıs seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. İlçelerden teşekkür ziyaretlerine başlayan Milletvekili Erol’un ilk durağı Maden İlçesi oldu. İlçe halkı ile bir araya gelen Erol, her gittikleri noktada hemşerileri ile gönül birlikteliği kurduklarını ifade etti. Milletvekili Erol, bundan sonraki süreçte milletvekilleri olarak sırt sırta omuz omuza vererek çalışacaklarını kaydetti. Erol’un bir sonraki ziyareti ise Sivrice İlçesi’ne oldu. Sivrice İlçesinin ardından Baskil’e geçen Milletvekili Erol, halkla sohbet etti. Seçilen diğer milletvekilleri ile şehrin sorunlarını çözmek amacıyla bir araya gelmek istediğinin altını çizen Erol, “Bizimle bir araya gelmek istemezlerse biz yine halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Onlarda bir öncekiler gibi havadan gelir, havadan giderler“ diye konuştu. 

Milletvekili Gürsel Erol ilçeleri gezdi 

Milletvekili Erol, “Artık bundan sonra biz ilin 5 milletvekili geçen dönem sağlayamadığımız birlikte hareket etme vatandaşların sorunlarını çözerken ortak aklı geliştirmeyi inşallah bu dönem sağlarız. 5 milletvekili şehrin sorunları ile ilgili şehrin problemleriyle, beklentileri ile ilgili fakir fukaranın hakkının aranmasıyla ilgili bir araya geliriz. Bu sorunların çözümü ile ilgili ortak çözümleri inşallah buluruz. Benim buna ihtiyacım tam” dedi. Baskil’de Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erol, kendisinin seçilmesini istediğini belirterek, nedenlerini açıkladı. Milletvekili Erol, “Baskil’den bize herkesin tahmin etmediği bir oy çıktı. Hiç kimse tahmin etmedi bizim böyle bir oy alacağımızı. Ama ben Baskil’e sürekli inandım ve güvendim. Çok farklı bir oy çıkacağını da biliyordum. Çok yüksek bir oy daha çıkabilirdi diyorum. Ama bağımsız adaylık süreci ile ilgili hemşehrilik ilişkileri, dostluk ilişkileri var. Yasemin Açık hanımefendi keşke oda seçilseydi. İnanın canı gönülden isterdim. Hatta seçilmesiyle ile ilgili televizyon programlarında bile konuştum. Akademisyen, profesör, hayırsever, bugüne kadar herkese elini uzatmış. Keşke bir kadın milletvekili olarak da Yasemin Hoca seçilseydi. Ama bağımsız seçilmek çok kolay bir iş değil. Zor bir işti. O da zor bir işe girdi. Ama yapılacak bir şey yok. Vatandaşın iradesi bu ise sonuç itibariyle bunu hepimiz kabullendik. Ama ben canı gönülden Yasemin hocanın seçilmesini canı gönülden yemin ederim istedim” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN