Milletvekili Demirbağ Palu ilçesini ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu'da yapımı devam eden 40 kişi kapasiteli Palu Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun yakın bir zamanda hizmete açılarak, öğrenci kabulüne başlayacağını müjdeledi. Milletvekili Demirbağ ayrıca, Palu giriş ve hastane yolu tamamlandığını duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Palu İlçesinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ beraberindeki heyetle ilk olarak, yapımı devam eden Palu Yatılı Kız Kur’an Kursu inşa çalışmalarını inceledi. Kaba inşaatı tamamlanan Kur’an Kursunu gezen Milletvekili Demirbağ, yetkililerden bilgi aldı. 

40 kişi kapasiteli Palu Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun yapımının yakın bir zaman biterek hizmete açılacağını müjdeleyen AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kur’an Kursunun öğrenci kabulüne de başlayacağını duyurdu. Milletvekili Demirbağ, “Palu Yatılı Kız Kur’an Kursu’muz Palu’muz için çok önemli. Kur’an Kursumuz hizmete açıldıktan sonra kızlarımız buraya gelerek, yatılı olarak kalıp, Kur’an tahsili yapacaklar. Palu ilçemizin geçmişine, inancına, örfüne, adetine, geleneğine uygun bir şekilde eğitim alarak hayatlarını devam ettirme imkanı bulacaklar. Emeği geçen ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Palu’muza hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 

PALU GİRİŞ VE HASTANE YOLU TAMAMLANDI 

Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Palu İlçe giriş ve hastane yoluyla, Palu Çarşı Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN