Milletvekili Demirbağ, gençlerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ortaokul ve lise eğitimini sürdüren gençlerle bir araya geldi. Ataşehir Mahallesi'ndeki gençlerin taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ, 'Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde Türkiye Yüzyılı'nda ARGE'ye, yazılıma, savunma sanayisine verilen önem ve son gelişmelerle birlikte istikbalde Ülkemiz gençlerimizden büyük şeyler bekliyor. Gençlerimizin de gayretleriyle Ülkemiz süper güçlerle yarışacak hale gelecektir. Bu yüzden gençliğimizin önemi büyük' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürdü. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Ataşehir Mahallesi’ndeki gençlerle bir araya geldi. Alkışlarla karşılanan Milletvekili Demirbağ, gençlik buluşmasında ortaokul ve liseli gençlerin taleplerini dinledi. 

Öğrencilik yıllarıyla alakalı anekdotlar aktaran Milletvekili Demirbağ, gençlere tavsiyelerde bulundu. Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde Türkiye Yüzyılı’nda ARGE’ye, yazılıma, savunma sanayisine verilen önem ve son gelişmelerle birlikte istikbalde Ülkemiz gençlerimizden büyük şeyler bekliyor. Gençlerimizin de gayretleriyle Ülkemiz süper güçlerle yarışacak hale gelecektir. Bu yüzden gençliğimizin önemi büyük” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, gençlerle buluştu 

Devletin, gençlerin ve öğrencilerin huzur içinde eğitim alabilmesi adına güzel ortam oluşturduğunu ifade eden Milletvekili Demirbağ, “Bir büyüğünüz ve bir milletvekili olarak sizlerin geleceğiyle ilgili bizlere bir görev düşerse her zaman bana ulaşabilirsiniz. Elimizden geleni de yaparız ve çekinmeyiz Allah’ın izniyle. Çünkü biz de bu safhalardan geçtik. Varlık da, yokluk da gördük. Öğrencilik yıllarımda huzur içinde öğrencilik yapma imkanı yoktu. Sağ ve sol olayları vardı. Daha sonra FETO, PKK terör örgütleri ülkemize büyük zararlar verdi. Şimdi Allah’a çok şükür terör olaylarından devletimiz kurtuluyor. Sizlere çok daha rahat ve huzur içinde tahsilinizi yapabileceğiniz, geleceğe hazırlanabileceğiniz ortam hazırladı devletimiz. Bunu da sizlerin iyi değerlendirmesi gerekiyor. Zamanınızı boşa geçirmemeniz lazım. Fırsat bulduğunuzda Kur’an-ı Kerim  öğrenmeyi de tavsiye ediyorum. Daha ahlaklı, faziletli, ailelerimizin ve milletimizin beklentilerine cevap verebilecek şekilde kendinizi geleceğe hazırlamanız lazım” diye konuştu. 

Milletvekili Demirbağ, gençlerle buluştu 

Toplantının son derece verimli geçtiğini ifade eden Milletvekili Demirbağ, “Ataşehir Mahallemizde 75’e yakın ortaokul ve lise çağındaki pırıl pırıl gençlerimizle bir araya geldik. Yine kadın kolları temsilcimiz ve kadın kolları üyelerimiz de toplantımıza katıldı. Çok verimli ve güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Gençlerimizin geleceğe yönelik taleplerini dinleyerek, onları gerekli yerlere aktarmak suretiyle yardımcı olacağız. Pırıl pırıl gençliğimizi geleceğe taşıyacağız inşallah. Ben hepsine teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN