Milletvekili Demirbağ, gençlerle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'daki temaslarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

70’e yakın gencin karşıladığı Milletvekili Demirbağ, Elazığ’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’le de bir araya geldi.

GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ

Gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Milletvekili Demirbağ; “Türkiye’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mızın önemli çalışmaları var. Özellikle, harp sanayi, yazılım ve ARGE çalışmaları çok önemli. Gençliğimizin bu çalışmaları hayranlıkla takip etmesi bizleri gururlandırıyor. Şu anda da Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde 70’e yakın gencimizle birlikteyiz ve sürekli faaliyet gösteriyorlar, çalışmalarına devam ediyorlar. Bu gençlerimizin, ülkemizin geleceği için hayalleri, gayretleri var. Hepsine başarılar diliyorum.”dedi.

ELAZIĞ, GENÇLİK ÇALIŞMALARI ANLAMINDA ÖNEMLİ BİR İLİMİZ

Elazığ’da gençlik çalışmaları anlamında çok güzel şeyler gördüklerini dile getiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu da; “Elazığ, gençlik çalışmaları anlamında çok önemli illerimizden bir tanesi. Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’mizde de buna şahit olmaktan da mutlu olduk. Yurtlarımızla, Gençlik Merkezlerimizle gençlerimize hizmete devam edeceğiz.” İfadesinde bulundu.

İL MÜDÜRÜ EREN’DEN MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’A TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de; “Gençlik Merkezimizde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Gönüllü gençlerimiz her zaman olduğu gibi şu anda da aktivitelerini sürdürüyor. Ziyaretleri için ve gençlerimizi yalnız bırakmadığı için AK Parti Elazığ Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Emre Topoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadesinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ daha sonra, gençlerle sohbet etti. Gençlik Merkezi gençleri, kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MİNİK TAHA İLE BULUŞTU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra, Hasan Ergün ve oğlu minik Taha ile ev ziyaretinde bir araya geldi.
Milletvekili Demirbağ, minik Taha ile yakından ilgilenirken, ev sahibi Hasan Ergün, Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür etti.
Milletvekili Zülfü Demirbağ’a ziyaretinde, TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç, Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Sevinç de eşlik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN