Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kırklar Geçici Konaklama Merkezi'ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Afetzedelerin taleplerini dinleyen Demirbağ, çocuklarla da bir araya gelerek yakından ilgilendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam ediyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ne yerleştirilen depremzedelerle bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, taleplerini Zülfü Demirbağ’a iletti. 

Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

DEMİRBAĞ: DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR 

Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçici konaklama merkezine Kahramanmaraş depremlerinin ardından 72 ailenin yerleştirildiğini ifade ederek; “Kahramanmaraş depremlerinin ardından buraya 72 ailemiz geldi. Biz de depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Evleri ağır hasarlı olan vatandaşlarımız buraya gelmeye devam ediyor. Bu zor zamanda Devletimiz, Valiliğimiz Milletimizi yalnız bırakmıyor. Hak sahibi olan vatandaşlarımızın evleri de, Sayın  Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi kısa sürede inşa edilecek inşallah” dedi. 

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ 

Öte yandan Milletvekili Demirbağ, geçici konaklama merkezindeki çocuklarla da bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ’ı ilgiyle karşılayan çocuklar, Demirbağ ile futbol oynadı. Milletvekili Demirbağ, çocuklarla yakından ilgilendi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN