Meteoroloji Elazığ'a saat verdi! Şemsiyesiz çıkmayın

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ merkez ve doğu ilçeleri için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Elazığ'a saat verdi! Şemsiyesiz çıkmayın

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Elazığ genelinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olacak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Yağışların 12 Ekim Pazar günü saat 17.00’den başlayarak 13 Ekim Pazartesi sabah 10.00’a kadar sürmesi bekleniyor. Öte yandan ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ile yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.