Meclis Üyesi Aslan, muhtarlarla bir araya geldi 

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Raif Aslan, Sivrice Muhtarlar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle MHP Elazığ İl Genel Meclis Üyesi Raif Aslan, Sivrice Muhtarlar Derneği üyeleriyle Sivrice Öğretmenevinde bir araya geldi. Muhtarlar Günü için verilen yemeğin ardından Sivrice Muhtarlar Derneği, Meclis Üyesi Raif Aslan’a Muhtarların karşılaştığı tüm sorunların çözümünde yapmış olduğu katkılarından ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket taktim ettiler. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Meclis Üyesi Aslan, tüm muhtarlara yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Aslan yaptığı açıklamada, “Öncelikle muhtar bir ailenin evladı olarak demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum. 1829 yılında kurulan muhtarlık kurumumuz şehrimizin, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisi olan muhtarlarımızın vatandaşların sorunuyla hemhal olmaları çözümleri için ne kadar koşturduğunu biliyoruz ve bu durumun farkındayım. Tüm muhtarlarımıza şehrimize sağladıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tekrar tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutlar başarılar dilerim”  ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN