Malatya Vefa Otobüsü Elazığ'a geliyor 

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenerek 'Zor Günlerimizde Yanımızda Olan Milletimize Minnettarız' sloganı ile 8 Ağustos Salı günü Malatya'dan Elazığ'a 'Malatya Vefa Otobüsü' gelecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

6 Şubat tarihinde meydana gelen yıkıcı Kahramanmaraş depreminde Elazığlılar tek yürek Malatya başta olmak üzere deprem bölgelerine akın ettiler. Elazığlı vatandaşlar, deprem günü enkaz arama çalışmalarına katıldılar, bulabildikleri yardım malzemelerini hemen Malatya’ya yetiştirdiler…

Malatya Vefa Otobüsü Elazığ'a geliyor 

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi, depremin ardından “Zor Günlerimizde Yanımızda Olan Milletimize Minnettarız” sloganıyla Elazığ’a ‘Malatya Vefa Otobüsü’ gelecek. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliğe Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katılacak. Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan etkinliğe vatandaşları davet ettiler. 

Malatya Vefa Otobüsü Elazığ'a geliyor 

ELAZIĞ VALİLİĞİ’NDEN ETKİNLİĞE DAVET 

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, “’Zor günlerimizde yanımızda olan milletimize minnettarız’ mottosuyla yola çıkan Malatya Vefa Otobüsü, Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımıyla; 6 Şubat depremleri sonrası yardımlarını esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür etmek için ilimize geleceklerdir. Tüm halkımız davetlidir” denildi. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ETKİNLİĞE DAVET 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise, “Kıymetli hemşehrilerim, Malatya Valiliğimiz ve Malatya Büyükşehir Belediyemiz tarafından “Teşekkürler Türkiye” kapsamında düzenlenen sergi ve ikram programına tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN