Kültür Park Mamurat'ül Aziz Salonunda iftar sofrası kurulacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ'da Kültür Park Mamurat'ül Aziz salonunda iftar sofrası kurulacak. Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı,'Ramazan ayı boyunca iftar sofralarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız' dedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde Ramazan ayı boyunca halka açık iftar sofraları kurulacak. Bu kapsamda Elazığ’da da Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kültür Park Mamurat'ül Aziz salonunda iftar sofrası kurulacak.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında da salon ve çadırlarda çocuklara yönelik çeşitli etkinlik ve aktiviteler yapılacağı belirtildi.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı,"Kültürümüzün bir parçası olan yardımlaşma, birlik, beraberlik ve birlikte hareket etmenin en güzel göstergesi olan Ramazan ayında hayırseverlerin ihtiyaç sahipleriyle buluşmasında köprü görevi gören Vakıflar Genel Müdürlüğünün ilki 2022 yılında 25 ilimizde başlatılan, bu yıl ise 81 ilde Ramazan ayı boyunca açık olacak iftar sofralarıyla vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak, Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanında bulunan Malatya, Elazığ ve Tunceli illerindeki iftar programı hazırlıklarımız tamamlanmış olup Ramazan ayının ilk gününden itibaren; Malatya ilinde, Yeşilyurt İlçesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark alanında 2 adet, Battalgazi İlçesi İl Halk Kütüphanesi bahçesine 2 adet olmak üzere 4 adet iftar çadırında, Elazığ ilinde, Kültür Park Mamuretül Aziz salonunda, Tunceli İlinde, Munzur Üniversitesi Kampüs yemekhanesinde olmak üzere misafirlerimizi ağırlayacak olmanın tarifsiz mutluluğu içerisindeyiz. Ayrıca Ramazan ayı boyunca hafta sonlarında salon ve çadırlarımızda çocuklara yönelik çeşitli etkinlik ve aktiviteler yapılacaktır." dedi.

Bacanlı ayrıca, Paylaştıkça bereketlenen soframıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN