Keban'da 88 Konutun temel atma töreni gerçekleştiriliyor 

İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında aralarında Elazığ'ında bulunduğu 17 ilde temel atma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla gerçekleştiriliyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Proje kapsamında Keban’da yapılacak 88 konutun temeli atılacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 500 bin sosyal konut, 1 milyon konut arsası ve 50 bin iş yeri ile “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinde temeller atılıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 5 bin 615 konutun temel atma töreni düzenleniyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Elazığ’ın Keban ilçesinde yapılacak 88 konutunda olduğu ve 17 il için düzenlenecek toplu temel atma törenine katılıyor. 

Ankara Sincan Lale Meydanı’nda yapılacak törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da dâhil 17 ilde eş zamanlı olarak canlı yayın bağlantılarıyla temel atma törenlerini düzenleniyor. VKS sistemiyle gerçekleşen temel atma töreninde Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ve ilgili kurum müdürleri hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN